Årets Vært 2023 John Haurits

  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Værtskabsprisen bliver traditionen tro uddelt hvert år på Danhostels landsmøde. Programmet består af faglig nyt og nye tendenser udefra, samt vidensdeling og netværk blandt værterne.

  Igen i år var det Danhostels medlemmer der havde mulighed for at indstille en værts-kollega til prisen.

  ”Det glæder mig meget at se John Haurits som årets Danhostel vært 2023 siger Danhostels direktør Mads Stendorf og fortsætter” John har været forpagter af Danhostel Svendborg siden 2004 og har udviklet Danhostel Svendborg til en stærk virksomhed, der ud over et overnatningssted også er blevet et forsamlingshus i byen, hvor de lokale støtter op om arrangementer der gør det til et levende sted for alle” siger Danhostels direktør Mads Stendorf.

  ”Det er dejligt at se Danhostel i fuld styrke med et velbesøgt landsmøde. Et godt program med inspiration og socialt samvær. Det er vigtigt for os at mødes og dyrke fællesskabet. Fællesskab er et nøgleord for vandrerhjem og hostels”, siger Danhostels formand Poul Kristian Mouritsen og fortsætter: ”Værtsskabsprisen er vi stolte af at uddele hvert år, den bringer altid glæde og er omgivet med respekt”.

  Jeg blev virkelig overrasket over prisen og selvfølgelig virkelig glad for den” siger John Haurits og fortsætter – ”men skynder mig at sende “blomsterne” videre til mit dygtige og engagerede personale - det er jo dem der er ansigtet udad til og sørger for at gribe de bedste af boldene jeg kaster op i luften. De er bare fantastiske”

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.