Alle kan gå i kloster – Danhostel Vitskøl Kloster

    Line Juhl Kronow

    Få masser af historie med i din overnatning lige ned til Limfjorden på Danhostel Vitskøl Kloster tæt ved Ranum.

    Danhostel Vitskøl Klosters samarbejde med Danhostel betyder bogstaveligt talt, at alle nu har mulighed for at gå i kloster - i hvert fald for en stund.

    Indretningen giver straks en indsigt i klosterets gamle historie fra middelalderens vilde magtkampe til den nu fredelige ro, der findes på stedet. En af de mange smukke fløje gemmer receptionen, hvor man tager imod gæsterne lige ved siden af kirkesalen. Klosteret blev skænket af Valdemar den Store i 1100-tallet for at takke gud for, at der var faldet ro over riget. NU kan roen opleves af stedets mange gæster, når morgenmaden nydes under hvælvingerne i munkesalen og historien opleves i de smukke klostergange.

    De tykke stenmure betyder, at du har fred og ro på værelset, og næppe oplever at høre andres snorken. Værelserne er lyse og hvide, og møblerne er klassiske, arkitekttegnede møbler. Værelserne samt badeværelserne har en god størrelse.

    Tag på en gåtur i den smukke klosterhave og oplev de mange lægeurter, som har været dyrket på stedet igennem hele 850 år.

    Læs mere om Danhostel Vitskøl Kloster og book her.

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.