Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu
Bliv forkælet med lækre grøntsagsretter
Vestsjællands eneste spisested med økologisk spisemærke lancerer nu ”ugens grøntsag”.
Hvis du gerne vil lære lidt om, hvordan man kan bruge de forskellige grøntsager i madlavningen, så har du chancen nu, på Danhostel Kalundborg.
Hver torsdag aften fra uge 33 er der mulighed for et godt grøntsagsmåltid, hvor kan der smages på de lækre retter fra buffeten mellem kl. 18-19. Spisesalen er åben fra kl. 17-21, så der er tid til at nyde hinandens selskab både før, under og efter maden.
"Vi prøver på denne måde, at overbevise vores gæster om, hvor godt grøntsager kan smage. Det undrer os, at langt de fleste menuer på restauranter bliver præsenteret med kødet som den vigtigste ingrediens, det prøver vi også at lave om på med ugens grøntsag" siger Ulrikka Worsøe, Vært på Danhostel kalundborg. "Vi laver 4 grøntsagsretter med udgangspunkt i ugens grøntsag, der serveres med kartofler/ris/pasta/bulgur eller hvad vi synes der passer bedst".
For at gæsterne ikke skal blive helt grøntsags forskrækkede, serverer Ulrikka Worsøe også hjemmebagt brød og lidt kød til. Det hele "serveres" fra buffeten.
Buffeten står fremme fra kl. 18-19, der sælges øl/vin/vand og kaffe/te. Der er postevand på bordene.
Pris pr voksen 125,- børn iflg.,med voksne 60 kr.
HUSK AT BESTILLE STOL på www.danhostel.dk/kalundborg
Uge/dato |
grøntsag |
33 18/8 |
Squash |
34 25/8 |
gulerod |
35 1/9 |
pastinak |
36 8/9 |
Blomkål |
37 15/9 UDSOLGT |
Rosenkål |
38 22/9 |
Løg |
39 29/9 |
Rødbede |
40 6/10 |
Savojkål |
41 13/10 |
jordskok |
42- FERIE |
|
43 27/10 |
Rødkål |
44 3/11 |
Porre |
45 10/11 |
Selleri |
46 17/11 |
kålrabi |
47 24/11 |
grønkål |
På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.