Faciliteter

Gratis wifi
Basketball
Fodbold
Fodboldbane (kunstgræs)
Gymnastik
Handicap idræt
Handicap venligt
Indendørs fodbold

Danhostel Kalundborg

Overnat i korstogsbyen Kalundborg og nyd hjemmelavet, økologisk mad plus en masse kultur- og naturoplevelser i Vestsjælland.

Kalundborg er en gammel købstad og velbevaret middelalderby, der ligger mellem halvøerne Røsnæs og Asnæs inderst i Kalundborg Fjord. I den gamle bydel ’Højbyen’ med huse fra 1400-1500tallet ligger byens vartegn, Vor Frue Kirke, der er Danmarks eneste femtårnede kirke. Faktisk er det den eneste af sin slags i Nordeuropa. Det moderne Kalundborg har også et rigt shopping- og cafeliv, og som Danmarks 3. største krydstogshavn, så er byen godt besøgt især om sommeren, hvor der er bl.a. er musikfestival og børneevents. Kalundborg betyder egentlig ”borgen ved den lille skov, hvor der lever alliker”.

God komfort og kort afstand til centrum
I naturskønne omgivelser kun 10 minutters gang for bykernen og havnen ligger Danhostel Kalundborg. Det gule, moderne vandrerhjemme har 28 familieværelser - alle med eget bad og toilet. Her er mange skønne indendørsfællesområder, men skinner solen, så kan I tage et udendørs spil skak, gå tur ved Kalundborg Fjord eller bare dase i den dejlige have ved vandrerhjemmet, hvor der også er en stor legeplads med bl.a. et klatretræ til børnene.

Økologisk mad og dejlige værter
Måske skal du slå mave i en af vandrerhjemmets blå solsenge i haven efter et måltid på Danhostel Kalundborg, for her byder værtsparret dig velkommen til lækker, hjemmelavet økologisk mad. Her har køkkenet nemlig udmærket sig til bronzemærket for økologisk mad og har den ”Grønne Nøgle”. Interesserer I jer for vin, så kan I evt. besøge Skandinaviens største vingård, der ligger i det naturskønne Røsnæs ved Kalundborg.

Aktiv ferie: Mange natur- og sportsaktiviteter
Danhostel Kalundborg ligger kun 200 meter fra en sports- og svømmehal, så der er rig mulighed for at dyrke idræt. I det hele taget er naturen i Kalundborg og på Vestsjælland dejlig og oplagt til aktiv ferie; løb, cykling eller vandrerture. Nyd f.eks. de hyggelige og smukke cykel- og vandrerruter i det bakkede område ved Røsnæs Fyr og Reersø eller tag en udflugt til Kalundborg Museum. På Asnæs er der en flot beliggende golfbane, og i Kalundborg afholdes hvert år flere maratonløb. Her er masser af muligheder for at kombinere sved på panden med viden om middelalderbyen Kalundborg.

Danhostel Kalundborg – Middelalderby og naturaktiviteter på Vestsjælland

Danhostel Kalundborg ligger 10 minutters gang fra bykernen og havnen. Vandrerhjemmet har 28 familieværelser med eget bad og toilet.

Køkkenet har udmærket sig til bronzemærket for økologisk mad og har den ”Grønne nøgle”. Kalundborg har en meget velbevaret middelalderby med den femtårnede Vor Frue Kirke og den gamle bydel ’Højbyen’ med huse fra 1400-1500-tallet.

Danhostel Kalundborg ligger kun 200 meter fra en sports- og svømmehal, så der er rig mulighed for at dyrke idræt. I det hele taget er naturen i Kalundborg og på Vestsjælland dejlig og perfekt til aktiv ferie: cykling, vandre eller løbeture.

Asnæs og Røsnæs ligger henholdsvis nord- og sydvest for byen. På Asnæs er der en flot beliggende golfbane og i Kalundborg afholdes hvert år flere maratonløb.

Værtsparret byder dig velkommen til lækker økologisk mad og naturaktiviteter på Vestsjælland på Danhostel Kalundborg.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Stadion Alle 5, 4400 Kalundborg
Telefon
+45 5956 1366
Fax
+45 5956 4626
Vært(er)
Ulrikka og Jens Worsøe
Email
kalundborg@danhostel.dk

Åbningstider

01/01 - 31/12(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)

Info

Antal senge
111
Antal værelser
28
Antal værelser med bad og/eller toilet
28
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0
Green Key
Kursuscertificeret
Tilgængelighed - God adgang
Ø-mærket

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Kalundborg på Google Maps

 

Danhostel Kalundborg på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Kerteminde
Skovvej 46, 5300 Kerteminde
fra 275,00 kr.
Danhostel Ringsted
Sct. Bendtsgade 18, 4100 Ringsted
fra 355,50 kr.
Danhostel Odense Kragsbjerggaard
Kragsbjergvej 121, 5230 Odense
fra 445,00 kr.
Danhostel Odense City
Østre Stationsvej 31, 5000 Odense
fra 250,00 kr.