Danhostel kalundborg
5

Tilgængelighedsmærke - God adgang

Ø-mærket

Kursus certificeret

Den grønne nøgle

Danhostel Kalundborg
Stadion Alle 5
4400
Postal area: 
Kalundborg
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 5956 4626
Vært/værter: 
Ulrikka og Jens Worsøe

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
111
antal værelser med bad og/eller toilet: 
28

Overnat i korstogsbyen Kalundborg og nyd hjemmelavet, økologisk mad plus en masse kultur- og naturoplevelser i Vestsjælland.

Kalundborg er en gammel købstad og velbevaret middelalderby, der ligger mellem halvøerne Røsnæs og Asnæs inderst i Kalundborg Fjord. I den gamle bydel ’Højbyen’ med huse fra 1400-1500tallet ligger byens vartegn, Vor Frue Kirke, der er Danmarks eneste femtårnede kirke. Faktisk er det den eneste af sin slags i Nordeuropa. Det moderne Kalundborg har også et rigt shopping- og cafeliv, og som Danmarks 3. største krydstogshavn, så er byen godt besøgt især om sommeren, hvor der er bl.a. er musikfestival og børneevents. Kalundborg betyder egentlig ”borgen ved den lille skov, hvor der lever alliker”.

God komfort og kort afstand til centrum
I naturskønne omgivelser kun 10 minutters gang for bykernen og havnen ligger Danhostel Kalundborg. Det gule, moderne vandrerhjemmet har 28 familieværelser - alle med eget bad og toilet. Her er mange skønne indendørsfællesområder, men skinner solen, så kan I tage et udendørs spil skak, gå tur ved Kalundborg Fjord eller bare dase i den dejlige have ved vandrerhjemmet, hvor der også er en stor legeplads med bl.a. et klatretræ til børnene.

Økologisk mad og dejlige værter
Måske skal du slå mave i en af vandrerhjemmets blå solsenge i haven efter et måltid på Danhostel Kalundborg, for her byder værtsparret dig velkommen til lækker, hjemmelavet økologisk mad. Her har køkkenet nemlig udmærket sig til bronzemærket for økologisk mad og har den ”Grønne Nøgle”. Interesserer I jer for vin, så kan I evt. besøge Skandinaviens største vingård, der ligger i det naturskønne Røsnæs ved Kalundborg.

Aktiv ferie: Mange natur- og sportsaktiviteter
Danhostel Kalundborg ligger kun 200 meter fra en sports- og svømmehal, så der er rig mulighed for at dyrke idræt. I det hele taget er naturen i Kalundborg og på Vestsjælland dejlig og oplagt til aktiv ferie; løb, cykling eller vandrerture. Nyd f.eks. de hyggelige og smukke cykel- og vandrerruter i det bakkede område ved Røsnæs Fyr og Reersø eller tag en udflugt til Kalundborg Museum. På Asnæs er der en flot beliggende golfbane, og i Kalundborg afholdes hvert år flere maratonløb. Her er masser af muligheder for at kombinere sved på panden med viden om middelalderbyen Kalundborg.

 


Danhostel Kalundborg – Middelalderby og naturaktiviteter på Vestsjælland

Danhostel Kalundborg ligger 10 minutters gang fra bykernen og havnen. Vandrerhjemmet har 28 familieværelser med eget bad og toilet.

Køkkenet har udmærket sig til bronzemærket for økologisk mad og har den ”Grønne nøgle”. Kalundborg har en meget velbevaret middelalderby med den femtårnede Vor Frue Kirke og den gamle bydel ’Højbyen’ med huse fra 1400-1500-tallet.

Danhostel Kalundborg ligger kun 200 meter fra en sports- og svømmehal, så der er rig mulighed for at dyrke idræt. I det hele taget er naturen i Kalundborg og på Vestsjælland dejlig og perfekt til aktiv ferie: cykling, vandre eller løbeture.

Asnæs og Røsnæs ligger henholdsvis nord- og sydvest for byen. På Asnæs er der en flot beliggende golfbane og i Kalundborg afholdes hvert år flere maratonløb.

Værtsparret byder dig velkommen til lækker økologisk mad og naturaktiviteter på Vestsjælland på Danhostel Kalundborg.

Faciliteter

cykelture
Internetadgang i fællesområde
trådløst internet
Tv-stue
Cykel
vaskemaskine
cykelruter
cykler
internet på værelset
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Kerteminde
Skovvej 46
5300
Kerteminde
Fra pris: 
275 DKK
Danhostel Nykøbing Sjælland
Egebjergvej 162
4500
Nykøbing Sjælland
Fra pris: 
380 DKK
Danhostel Ringsted
Sct. Bendtsgade 18
4100
Ringsted
Fra pris: 
347,50 DKK
Danhostel Odense Kragsbjerggaard
Kragsbjergvej 121
5230
Odense
Fra pris: 
200 DKK