Faciliteter

Gratis wifi
Golf

Danhostel Odense City

Et smørhul i H.C. Andersens by

”Der var engang…” Sådan begynder alle gode eventyr, og eventyret om Odense kan passende begyndes på det charmerende gamle jernbanehotel, der i dag huser et af vores City Hostels. 

Jernbanehotel med alt, hvad der hører til
Røg og damp hører vist fortiden til, men da Danhostel Odense City ligger i samme bygning som Odense Banegård, og vil lyden af liv og feriestemning automatisk være en del af pakken. Her finder du 39 lyse værelser, fordelt på 4 etager og med den smukkeste udsigt til Kongens have i Odense. Et populært vandrerhjem for alle, der elsker let adgang til by, park og transport.

I H.C. Andersens fodspor
Har du ikke Lykkens Galocher med på ferie så prøv et par almindelige vandresko og tag et smut forbi HC Andersen hjem i Hans Jensens Stræde eller hans barndomshjem i Munkemøllestræde. Her bliver du klogere på manden, der som barn drømte om en balletkarriere, men som viste sig at gå over i historien med sine eventyr. Sådan er livet så forunderligt.

Teater, Zoo og bindingsværk
På din tur rundt i Odense og omegn kan du også lægge vejen forbi Odense Teater, Odense Zoo, Den fynske Landsby og Brandts Klædefabrik, hvor der året rundt er koncerter, gallerier og hyggelige cafeer. Eller hvad med at se nærmere på byens gamle bindingsværkshuse, der stammer helt tilbage fra Middelalderen.  De vidner om, at Odense ikke kun er en af Danmarks ældste byer men også - indtil 1800-tallet - var landets næststørste by.

Danhostel Odense City – Vandrerhjem centralt i H.C. Andersens hjemby
Ved Odense Banegårds Center med udsigt til Kongens Have ligger Danhostel Odense City.
Odense var indtil 1800-tallet landets næststørste by og er en af Danmarks ældste, hvilket kan ses på de gamle bindingsværke rundt om i byen og på museet ’Møntergården’.
På Danhostel Odense City er du yderst centralt placeret i gåafstand fra H.C. Andersens hus og museet, Eventyrhaven, gågaden, domkirken, Jernbanemuseet, Odense Teater og Møntergården.
Vandrerhjemmet har 39 værelser med enten 1, 2, 3 eller 4 senge – alle med eget bad og toilet og gratis trådløs internetadgang. Om morgenen kan du købe en dejlig stor morgenbuffet.
Fra banegården kører der busser til områdets andre attraktioner og tog til København og Aarhus en gang hver halve time. Du bor centralt i H.C. Andersens hjemby på Danhostel Odense City.

Golf

Hos Danhostel Odense City samarbejder vi med Blommenslyst Goldklub. Vores samarbejde gør det mulig, at sælge vores gæster greenfee til langt under normalpris. Blommenslyst Golfklub er placeret i flotte omgivelser lige uden for Odense. Golfklubben byder på en flot og velplejet 18-huls bane, 9-hulsbane samt mulighed for Krolf. Danhostel Odense City giver dig derfor muligheden for at kombinere livlig by, eventyrlige historier samt et frisk spil golf. Kontakt Danhostel Odense City på mail eller tlf. for at høre nærmere.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Østre Stationsvej 31, 5000 Odense C
Telefon
+45 6311 0425
Vært(er)
Leif Larsen
Email
odensecity@danhostel.dk

Åbningstider

01/04 - 30/09(7.00 - 11.00 og 15.45 - 20.00)
01/10 - 31/03(07.00 - 11.00 og 15.45 - 18.00)

Info

Antal senge
120
Antal værelser
39
Antal værelser med bad og/eller toilet
39
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0
Cykling
Golf

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Odense City på Google Maps

Danhostel Odense City på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Odense Kragsbjerggaard
Kragsbjergvej 121, 5230 Odense
fra 445,00 kr.
Danhostel Kerteminde
Skovvej 46, 5300 Kerteminde
fra 275,00 kr.
Danhostel Faaborg Vandrehjem
Grønnegade 71-72, 5600 Faaborg-Midtfyn
fra 375,00 kr.
Danhostel Svendborg
Vestergade 45, 5700 Svendborg
fra 275,00 kr.