Danhostel Odense City
5

Golf

Cykling

Danhostel Odense City
Østre Stationsvej 31
5000
Postal area: 
Odense C
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 8853 6721
Vært/værter: 
Louise Slot Gilberg

Åbningstider

02.01 - 17.12 (Tid)
01.06 - 31.08 (Tid)
01.06 - 31.08 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
139
antal værelser: 
39
antal værelser med bad og/eller toilet: 
39

Et smørhul i H.C. Andersens by

”Der var engang…” Sådan begynder alle gode eventyr, og eventyret om Odense kan passende begyndes på det charmerende gamle jernbanehotel, der i dag huser et af vores City Hostels. Når I overnatter på Danhostel Odense bydes børn velkommen af små eventyrkufferter, og om morgenen kan gæster selv bage pandekager ved den store morgenbuffet. Mere eventyragtigt bliver det vist næppe.

Jernbanehotel med alt, hvad der hører til
Røg og damp hører vist fortiden til, men da Danhostel Odense City ligger i samme bygning som Odense Banegård, og vil lyden af liv og feriestemning automatisk være en del af pakken. Vandrerhjemmet ejes af Odense Kommune men forpagtes af Sten Slot Knudsen. Her finder du 39 lyse værelser, fordelt på 4 etager og med den smukkeste udsigt til Kongens have i Odense. Et populært vandrerhjem for alle, der elsker let adgang til by, park og transport.

I H.C. Andersens fodspor
Har du ikke Lykkens Galocher med på ferie så prøv et par almindelige vandresko og tag et smut forbi HC Andersen hjem i Hans Jensens Stræde eller hans barndomshjem i Munkemøllestræde. Her bliver du klogere på manden, der som barn drømte om en balletkarriere, men som viste sig at gå over i historien med sine eventyr. Sådan er livet så forunderligt.

Teater, Zoo og bindingsværk
På din tur rundt i Odense og omegn kan du også lægge vejen forbi Odense Teater, Odense Zoo, Den fynske Landsby og Brandts Klædefabrik, hvor der året rundt er koncerter, gallerier og hyggelige cafeer. Eller hvad med at se nærmere på byens gamle bindingsværkshuse, der stammer helt tilbage fra Middelalderen.  De vidner om, at Odense ikke kun er en af Danmarks ældste byer men også - indtil 1800-tallet - var landets næststørste by.


Danhostel Odense City – Vandrerhjem centralt i H.C. Andersens hjemby

Ved Odense Banegårds Center med udsigt til Kongens Have ligger Danhostel Odense City.

Odense var indtil 1800-tallet landets næststørste by og er en af Danmarks ældste, hvilket kan ses på de gamle bindingsværke rundt om i byen og på museet ’Møntergården’.

På Danhostel Odense City er du yderst centralt placeret i gåafstand fra H.C. Andersens hus og museet, Eventyrhaven, gågaden, domkirken, Jernbanemuseet, Odense Teater og Møntergården.

Vandrerhjemmet har 39 værelser med enten 2, 3, 4 eller 5 senge – alle med eget bad og toilet og gratis trådløs internetadgang. Om morgenen kan du købe en dejlig stor morgenbuffet.

Fra banegården kører der busser til områdets andre attraktioner og tog til København og Aarhus en gang hver halve time. Du bor centralt i H.C. Andersens hjemby på Danhostel Odense City.

Faciliteter

internet
Tv-stue
vaskeri
tv
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Odense Kragsbjerggaard
Kragsbjergvej 121
5230
Odense
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Kerteminde
Skovvej 46
5300
Kerteminde
Fra pris: 
275 DKK
IMG_1377
Grønnegade 71-72
5600
Faaborg
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Svendborg
Vestergade 45
5700
Svendborg
Fra pris: 
275 DKK