Vil du være med til at gøre Danhostel til det foretrukne overnatningssted i Danmark for familier og grupper, med fokus på fællesskab og bæredygtighed?
Langbordsspisning på Danhostel Kalundborg sluttede sæsonen med maner
Der blev meldt udsolgt, i går aftes, alle stole var solgt til Rødbeder og frikadeller.
Der blev serveret almindelige frikadeller, fiskefrikadeller og vegetarfrikadeller.
Russisk rødbedesuppe med rygeost og wasabinødder, herud over 8 lune og kolde retter med rødbede som en vigtig ingrediens. Ulrikka og jens Worsøe nævner bl.a. Bagte rødbeder med peberrodscreme, rødbede carpaccio med æblenøddepesto. Det har været en stor fornøjelse for os, udtaler Ulrikka og Jens, at så mange Kalundborggensere deltager i den månedlige langbordsspisning, det fortæller os, at rigtig mange sætter pris på god mad, med mange økologiske råvarer, lavet fra bunden. Aftenen sluttede traditionen tro, med kaffe og kage, naturligvis med rødbede.
Vandrerhjemmets gode køkken træffes hele sommeren på Bistro Bispegården.
Danhostel Kalundborg, starter den 7. sæson for langbordsspisning i september
Mange hilsner Ulrikka og Jens (Danhostel Kalundborg)
Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.