Danhostel Copenhagen Amager er et af de bedste i verden

28. Jun. 2012

Kåring

Som det første vandrerhjem i Danmark modtager Danhostel Copenhagen Amager det eftertragtede kvalitetsstempel ’HI-Q’ fra den internationale sammenslutning af hostels. Dermed bliver Danhostel Copenhagen Amager en del af en eksklusiv klub af 337 vandrerhjem i verden.

Danhostel Copenhagen Amager modtager torsdag den 28. juni, som det første vandrerhjem i Danmark, kvalitetsstemplet ’HI-Q’. Med udnævnelsen som ’HI Quality hostel’ bliver Danhostel Copenhagen Amager del af en eksklusiv klub af verdens bedste hostels fra Argentina til Rusland over USA, og nu altså også Danmark.

Værterne på Danhostel Copenhagen Amager, Dorte & Torben Borch, glæder sig over certificeringen, som resultatet af flere måneders arbejde, og blandt andet har krævet et kursus i Finland:

”Vi har arbejdet målrettet på at få dette kvalitetsstempel til vandrerhjemmet, og nu er det endelig lykkes, det er jo skønt” siger Torben Borch, der sammen sin kone har været vært på Danhostel Copenhagen Amager i 26 år. Han fortæller, at det er souschefen, Lasse Borch, der har været primær ansvarlig for projektet.

Strenge kvalitets- og ledelseskrav

For at blive certificeret som et ’HI Quality Certified Hostel’ skal vandrerhjemmet leve op til den bedste praksis indenfor ledelse og administration, for eksempel skal der laves ensartede og grundige beskrivelser af alle arbejdsopgaver og jobfunktioner. På den måde sikres de besøgende den bedst mulige oplevelse, hver gang de besøger Danhostel Amager eller et af de andre 337 HI-Q hostels over hele verden.

”HI-Q hostels er vandrerhjemsverdens flagskibe, og derfor er vi også rigtig stolte af, at Danhostel Copenhagen Amager, som det første danske vandrerhjem, får dette kvalitetsstempel,” siger direktør for Danhostel, , Ina Thorndahl, og tilføjer at flere Danhostels for øjeblikket arbejder på at blive ’HI-Q’ certificeret.

Glade gæster over hele linjen

Gæsterne på Danhostel Copenhagen Amager er da også tilfredse med deres ophold. Ni ud af ti (88 procent) fremhæver personalet som imødekommende og hjælpsomme i deres evaluering:

”Dejligt og hjælpsomt personale med søde smil. Gode og lyse værelser, der er pænt gjort rent. Stor tak til jer alle,” siger en gæst, der har boet en uge på Danhostel Copenhagen Amager.

En anden gæst, Poul Danielsen, skriver i sin evaluering:

”Den gode atmosfære og det meget tiltalende personale har gjort jeres vandrehjem til et sted, vi ofte har benyttet. Og vi ser med glæde frem til at bo hos jer igen.”

Amager

Læs mere om Danhostel Copenhagen Amager her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.