Danhostel i Kongens baghave

  Line Juhl Kronow

  På Danhostel Fredensborg kan man godt leve op til sit slogan »Velkommen i kongens baghave«, som også står på det skilt, der møder gæsterne, når de ankommer.

  På Danhostel Fredensborg har du udsigt direkte til Fredensborg Slot og selv om det er dronningen der bor der nu, så er stedet skabt af kongen. Værterne på Danhostel Fredensborg Charlotte og Anders Fosvald er stolte af at kunne fortælle deres gæster, at de er nabo til dronningen.

  Anders og Charlotte overtog Danhostel Fredensborg i april 2015 og fik derved både nyt job og nyt hjem. Charlotte er 55 og har en grafisk baggrund mens Anders er 47 og uddannet kok.

  Genbrugsfund
  De fleste gæster vil som det første lægge mærke til, at Danhostel Fredensborg er indrettet med fine gamle loppefund og genbrugsnips. Der er en meget retro stil, som de fleste gæster er så vilde med, at de er nødt til at tage billeder af det. Værterne forsøger også at lave stemningen så hjemlig som mulig og sørge for at atmosfæren er god og betjeningen nærværende.

  Ikke for pengenes skyld
  Danhostel Fredensborg har 11.000 overnattende gæster om året, så der er nok at se til for de to værter, der fortæller, at det er hårdt arbejde og at de ikke tjener så meget, som de gjorde før i tiden. Men det er ikke for pengenes skyld, at de driver Danhostel Fredensborg. Hjertet er med og det er lysten der driver størstedelen af værket. Anders og Chalotte har foreløbig forpagtet Danhostel Fredensborg for en 10-årig periode frem til 2025.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.