Danhostel Rønne på Bornholm er solgt og søger ny forpagter

    Line Juhl Kronow

    Efter 15 år som vandrerhjems ejere siger brødrene Per og Mogens Andersen farvel til Danhostel Rønne, og overlader stedet til den nye ejer Philip Marker, der har Bornholmske rødder men pt. er bosat i Holte.

    Phillip Marker har dog ikke tænkt sig, at drive stedet selv, men søger derimod nye forpagtere. Phillip Marker har primært købt Danhostel Rønne for at investere i noget lokalt på Bornholm og er meget tilfreds med handlen.

    Per og Mogens fortæller, at det er gået godt med vandrerhjemmet i alle årene, men at de nu har nået en alder, hvor de gerne vil bruge tiden på noget andet. Per har planer om at flytte til København, mens Mogens flytter til Allinge på Nordbornholm, hvor han håber at kunne finde nyt arbejde.

    Salget af Danhostel Rønne er sket ved gammeldags mund til mund metode og stedet har ikke været udbudt til salg. Det er derfor også gået hurtigere med salget end de to brødre havde forestillet sig.

    Overdragelsen sker ved årsskiftet, og her håber man at have nye forpagtere klar. De nye forpagtere skal kunne udfylde mange roller på stedet. Det forventes, at man har styr på alt fra køkkendrift, økonomi og håndværksmæssigt vedligehold. Samtidig skal der gode IT-kunstskaber til, forståelse for forretning og godt værtskab.

    Til gengæld kan de nye værter se frem til at overtage en god forretning i drift, hvor der allerede nu er booket lejrskoler og feriegæster i 2017. Så medfølger der også en stor privatbolig, hvor det forventes, at de nye værter har bopæl.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.