Find vandrerhjem på kortet...

    Vindere

    I torsdags var Birgit fra Danhostel Sønderborg City og Marian fra Danhostel Boderne i Horsens for at overrække vinderen i den store lejrskolekonkurrence sin præmie. Vinderen var Magnus Grøn Mikkelsen, og præmien et lejrskoleophold for ham og hele hans klasse på et Danhostel efter eget valg.

    Kæmpe overraskelse for alle

    Magnus går i 3. klasse på Langmarksskolen i Horsens. I hans klasse går 23 elever, som alle blev meget overraskede og stolte over Magnus, som den eneste elev fra Langmarkskolen, havde deltaget i Danhostels lejrskolekonkurrence og endda vundet.

    Hele klassen fik i torsdags overrakt t-shirts med logo fra konkurrencen, læbepomader, plakater og en kæmpe check med vinderens navn. Desuden fik de en stak Danhostel kataloger, så de nu kan beslutte hvilket af de 95 Danhostels, som de ønsker at besøge på deres lejrskole tur i efteråret 2012.

    Vindere

    600 deltagere over hele landet

    Der var ikke mindre 600 elever fra forskellige skoler over hele landet, der havde deltaget i konkurrencen. Selve konkurrencen var et onlinespil udformet som en skattejagt, hvor papegøjen Asta skulle åbne en skattekiste ved først at finde en hakke, en skovl og en nøgle.

    Vindere

    Birgit Misser fra Danhostel Sønderborg, Magnus fra 3. klasse på Langmarksskolen i Horsens, Marian Lundh fra Danhostel Boderne.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.