Flygt fra folkemyldret på Folkemødet

  Folkemøde

  Nyd roen og den gode stemning på Danhostel. Foto: Danhostel/Niclas Jessen

  Har du fået nok af politikere og journalister til Folkemødet på Bornholm? Så undgå flokkene, tag på Danhostel og nyd den uformelle og afslappede atmosfære.

  ”Vi ligger kun 25 kilometer væk fra Folkemødet, og her hos os er der dejligt stille og roligt,” siger Marian Lundh, vært på Danhostel Boderne, som ligger på sydsiden af solskinsøen. Danhostel Boderne er et familiedrevet vandrerhjem med masser af gæstfrihed, hjælpsomhed og kun en kilometer til Bornholms bedste sandstrand.

  Stemningen betyder alt, siger gæsterne

  Netop den gode og afslappede stemning er en kerneværdi for Danhostel, og noget af det gæsterne sætter allermest pris på. Ni ud af ti gæster fremhæver i deres evaluering af de bornholmske Danhostels den uformelle stemning:
  ”Utrolig søde og imødekommende værter. Dette sted vil jeg meget gerne anbefale andre, hvad jeg i øvrigt allerede har gjort. Det er et sted, som jeg vil bruge i fremtiden,” siger Hanne Bøcker, der har boet en uge på Danhostel Boderne.
     
  Christian Groth, der har overnattet på Danhostel Svaneke flere gange, er også meget tilfreds med sit ophold:
  ”Miljøet er meget personligt. Altid god modtagelse og glade mennesker. Kan ikke blive bedre,” siger han.

  Værten på Danhostel Svaneke, Morten Krogsgaard, glæder sig over evalueringen, og ser frem til endnu en dejlig weekend sammen med gæsterne i Svaneke.
  ”Jeg kan kun opfordre til, at man skynder sig væk fra alle politikerne til Folkemødet, kommer til Danhostel Svaneke og nyder det gode vejr,” siger Morten Krogsgaard. Danhostel Svaneke er et familiedrevet vandrerhjem, der ligger midt i naturskønne og idylliske Svaneke.

  Fem dejlige steder fordelt over hele øen

  Alle fem Danhostels på Bornholm har plads til gæster, som trænger til ro og fordybelse væk fra Folkemødet i weekenden. Der findes Danhostels i Rønne, Hasle, Boderne, Svaneke og Gudhjem. Alle har masser af god stemning og billig overnatning.

   Folkemøde

  Nyd roen og den gode stemning på Danhostel. Foto: Danhostel/Niclas Jessen

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.