Hjerterum og chokolade på Amager

    Line Juhl Kronow

    Malou og Lasse Uldahl Borch, der bestyrer Danhostel Copenhagen Amager, har en levende CSR-politik, hvor de altid er på udkig efter nye måder at vise deres sociale ansigt på - både internt på vandrerhjemmet og ude i lokalsamfundet.

    Derfor var Malou heller ikke i tvivl, da hun i december faldt over en auktion på et chokoladepyntet juletræ, hvor vinderens beløb skulle tilfalde Ungdommens Røde Kors’ juletræsfester for udsatte børn og unge.  

    ”Hjerterum i julen” er på alle måder et fantastisk projekt, som handler om, at Ungdommens Røde Kors arrangerer juletræsfester for de børn og unge, der af forskellige årsager ikke kan holde jul i trygge familiære rammer. Dét initiativ ville vi gerne støtte,” udtaler Malou.

    Stor var glæden derfor, da det viste sig, at vandrerhjemmet vandt auktionen og dermed kunne være med til at sprede juleglæde også hos dem, for hvem julen kan være en svær højtid.

    Sidegevinsten var så de enorme mængder chokolader, der hørte med i handlen. For hvad gør man med chokolade til en værdi af 10.000 kr.? Malou var ikke i tvivl: Den skulle gives videre til andre børn.

    Tirsdag den 20. december gik turen derfor ind til Rigshospitalets børneafdeling, hvor både juletræ og chokolade bragte julestemning til de indlagte børn, deres familier og plejepersonalet.

    Læs mere om Danhostel Copenhagen Amager her.

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.