Lars Løkke cykler for fællesskabet

  04. Jul. 2012

  Lars Løkke

  ”Når man er i cykeltøj, betyder det ikke så meget om, man er tidligere statsminister eller malerlærling fra et fremmed land,” siger Knud Vilstrup, der er en del af styregruppen bag Team Odense Integration. Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen cykler i år Danmark rundt sammen med holdet Team Odense Integration.

  Ideen bag holdet er dels cykling, men i lige så høj grad at skabe forståelse og venskaber på tværs af kulturer. På hele turen overnatter rytterne på Danhostel-vandrerhjem. Og det er helt bevidst forklarer Knud Vilstrup.

  ”Når du bor på samme værelse med en somalier og palæstinenser, lærer man dem hurtigt at kende, og det er netop også ideen,” siger han.

  14 forskellige nationaliteter på et hold

  I år er der 39 ryttere fra hele 14 nationaliteter på holdet. Turen strækker sig over en uge fra Vejle til Maribo. Holdet overnatter undervejs på turen på Danhostel i Vejle, Viborg, Ebeltoft, Frederiksværk, Køge og Maribo.

  Mød Lars Løkke på Sjælland

  Lars Løkke Rasmussen er dog kun med på turen fra onsdag til fredag, og overnatter derfor på Danhostel Frederiksværk, Køge og Maribo.

   Lars Løkke

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er