Mød værterne på Danhostel Jels

  Cecilie Karlsson

  Mød vores nye værtspar på det nytilkomne Danhostel Jels, med en utrolig skøn beliggenhed i det Sønderjyske.

  Som et af de nyeste skud på Danhostel stammen, finder man Danhostel Jels. Her kan du møde værterne Jens-Jacob og Nina, som har været med siden oktober 2021. 

  Jens-Jacob har en baggrund inden for militæret og når han ikke tager imod gæster på Danhostel, bruger han sin fritid på at gå på jagt. Nina er uddannet lærer og kan i fritiden mødes på den lokale friluftsscene. De er derfor begge nye i at drive et vandrerhjem, men klar til at give gæsterne den bedste oplevelse og hverdagen er fyldt med glade gæster.

  ”Som nye i Danhostel føler vi os godt taget i mod. Hjælpsomheden og gåpåmodet er stort. Det føles meget trygt og positivt.”

  Danhostel Jels er beliggende som en del af Jels Kultur og Sportscenter og har derfor rig mulighed for at benytte sig af alt fra sportsfaciliteter, til den tilhørende restaurant. Som en del af sportscenteret er Danhostel Jels perfekt til blandt andet sportsrelaterede ophold og lejrskoler, men også velegnet til grupper, kurser og større arrangementer. 

  Fremtiden for Danhostel Jels byder blandt andet på ønsket om flere indendørs- og udendørsaktiviteter. 

  Læs mere om Danhostel Jels her.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.