Tag hunden med på hostel

  Kåre Welinder

  Skal hunden med på ferien, så tilbyder Danhostel 28 steder over hele landet, hvor vuffer gerne må komme med indenfor.

  Mange turister vil gerne holde ferie med hund, men ofte får ejerne ikke lov til at tage menneskets bedste ven med indenfor på hoteller, pensionater eller Bed & Breakfasts. Heller ikke alle Danhostels er glade for at have hunde sammen med stedets andre gæster, men på 28 af de danske Danhostels modtager de gerne hundeejere.

  Sammenligner man med Danhostels, der eksempelvis tilbyder gode forhold for cyklister eller fiskere med aflåste cykelrum eller særskilt fiskekøkken, så er det ikke sådan, at 28 Danhostels tilbyder lignende gode forhold for hunde med løbegård, ekstra madskåle eller et stort udvalg i bidedyr. Slet ikke.

  ”Det betyder udelukkende, at vores gæster gerne må have deres hund med,” siger vært Torben Larsen fra Danhostel Fjerritslev, der er et af de Danhostels, der gerne byder firbenede væsner indenfor. Han vurderer, at de på årsbasis udlejer omkring 50 ekstra værelser på grund af, at hunde er velkomne, og han fortæller, at de har gæster, der udelukkende kommer som følge af, at de må have hunden med.

  ”Mange steder ser folk hunde som en barriere, men det er slet ikke noget problem her. Vi ser det som en ekstra service, og vi tænker ikke over længere, at der skulle være et problem i, at folk har deres hund med,” siger Torben Larsen og fortæller, at Danhostel Fjerritslev altid bruger de samme værelser til gæster med hunde.

   

  Frisk luft til Vuffer

  Det samme gør de på Danhostel Rudkøbing på Langeland, hvor hundeejere bor i bestemte hytter, hvor Vuffer altid kan få frisk luft. Her fortæller værten Knud Hollen Nielsen, at de årligt har omkring 20 ekstra overnatninger fra hundefolket, og heller ikke her er der forbedrede forhold for hunde. Kun, at hunde er velkomne.

  ”Vi har enkelte hytter, hvor hunde er tilladt, og hvor der er direkte adgang til en lille have, så hundene altid kan komme lidt ud. Hverken os selv eller andre gæster har haft problemer, og egentlig ser vi det bare som noget ekstra, vi kan tilbyde vores gæster, hvis de gerne vil have deres hund med,” siger Knud Hollen Nielsen.

  De 32 Danhostels er fordelt således, at hundeejere har mulighed for at tage hunden med på ferie over hele Danmark.

  Se her på hvilke Danhostels du kan medbringe din hund når du skal på ferie.

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.