Tour de Sydfyn: Sidste etape

06. Jul. 2012

Gråvejret er kommet til Fyn, og vi er på vej tilbage til hverdagen. Inden da besøgte vi Rune Bille på Danhostel Ringe.

- Og tak fordi du læste med på bloggen. 

Sydfyn

Torsdag d. 5. juli

Solen har skinnet over kornmarkerne, og vi er kommet tilbage til Fyn, hvor vi har cyklet fra Svendborg og er ankommet til Danhostel Fåborg. Et romantisk sted med fællesbad og Madam Blå i køkkenet.


 Sydfyn

 Onsdag d. 4. juli

Byvandring i Carsten Jensens fodspor og blå himmel over Ærø. Endnu en skøn dag i sommerdanmark.


Sydfyn Sydfyn

 Tirsdag d. 3. juli

I dag har vi cyklet rundt på Langeland, og blandt andet besøgt den økologiske herregård Skovsgaard, der er ejet af Danmarks Naturfredningsforening. Og forlod vi Langeland, og er landede på Danhostel Marstal på Ærø.


 

Sydfyn

 Mandag d. 2. juli

I dag har vi snakket lidt mere med vandrerhjemsværten Knud.

Derudover var vi på aftentur til den idylliske landsby Tranekær, hvor vi nød en kop kaffe på den smukke kro. Tranekær Slot og landsby i aftensol er en helt ekstraordinær oplevelse, som vi kun kan anbefale.


Sydfyn

 Søndag d. 1. juli

Tåsinge. Valdemar Slot. Langeland. I dag har vi cyklet fra Svendborg og sydpå til Rudkøbing på Langeland. Sommeren er stadig med os, og vi er helt og aldeles i ferietempo. I aften skal vi til stranden og se solnedgangen over fjorden.

I morgen skal vi ud og møde bøllerne på øen.

Fuglsbølle, Kassebølle, Tullebølle, Klavsebølle, Simmerbølle, Korsebølle, Emmerbøller, Ennebølle, Skattebølle, Lejbølle, Svalebølle, Tressebølle, Lillebølle og Havbølle.


 

Sydfyn

 Lørdag d. 30. juni

Stilhed. Grønne kornmarker. Stilhed. Grønne blade på træerne. Stilhed.

Der er smukt på Thurø. Utroligt smukt. Og så er der rigtig dejligt på en varm sommerdag. Efter at fredagen på Sydfyn bød på skybrud og 40-50 millimeter regn, har lørdagen været sommer ud over alle grænser.

Friske jordbær og nyplukkede ærter. Tag cyklen med til Sydfyn, nyd stilheden, livet og naturen. Det kan anbefales.

 

Sydfyn

 


 

 

Sydfyn Sydfyn

 

Fredag d. 29. juni 2012   

Tour de Sydfyn starter fredag d. 29. juni i et regnfyldt Svendborg. Skønt med ferie. Og endnu dejligere at ankomme til det smukke, varme og tørre Danhostel Svendborg.

Turen herned var også noget af en oplevelse, da toget ikke kunne køre videre på grund af lynnedslag, og vi derfor skulle transportere os selv - og cyklerne med bus. Tak til den flinke buschauffør.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.