Valgmøde på Danhostel Svendborg

07. Sep. 2011

Valg

Valgmøde i Fyns storkreds på Danhostel Svendborg

TS - Turisterhvervets Samarbejdsforum afholder valgmøde på Danhostel Svendborg, hvor syv politikere giver deres bud på turismens udvikling i Danmark.

På mødet vil turisterhvervet og nogle af de centrale kandidater ved det kommende valg mødes til politisk duel. Danhostel Svendborg lægger lokaler til, hvor Pernille Rosenkrantz-Theil (S), Karsten Hønge (SF), Merete Riisager (LA), Jørgen S. Lundsgaard (K), Jacob Elllemann-Jensen (V), Mathias Kryspin Sørensen (RV) og Aksel Ahrendtsen (DF) alle deltager i arrangementet.

"Vi håber, at turisterhvervet bliver godt repræsenteret og at vi ser mange, restauratører, hotelejere, feriehusudlejerne og andre turisme-aktører til arrangementet" udtaler direktør for Danhostel, Ina Thorndahl. "Det er fra politikerne, vi skal have svaret på turismens udvikling i Danmark i fremtiden, og med et vækstpotentiale, der ifølge beregninger vil kunne stige fra 43 mio. til 67 mio. overnatninger i 2020, svarende til en omsætningsstigning for Danmark på omkring 20 mia. kr. og mere end 25.000 yderligere arbejdspladser, er det vigtigt at få dette erhverv med i politikernes vækstplaner. Derfor ser vi gerne at branchen og pressen vil møde talstærkt op og deltage i denne vigtige debat med politikerne. Derudover håber vi også på deltagelse fra interesserede vælgere", siger Ina Thorndahl.

Læs mere om Danhostel Svendborg - eller book overnatning

På dagsordenen for mødet er der udover debat mellem de indbudte politikere og gæster, en rundvisning på virksomheden. TS vil udstikke rammerne for den politiske debat og komme med et kort og hurtigt læst valgoplæg.

Mødet foregår:

Tirsdag den 13. september klokken 15.00 på Danhostel Svendborg, Vestergade 45,
5700 Svendborg.

Danhostel Svendborg sørger for kaffe, the, kage, frugt og ægte Danhostel hygge.

Tilmelding til arrangementet sker til dk@danhostel-svendborg.dk

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.