Valgmøde på Danhostel Svendborg

07. Sep. 2011

Valg

Valgmøde i Fyns storkreds på Danhostel Svendborg

TS - Turisterhvervets Samarbejdsforum afholder valgmøde på Danhostel Svendborg, hvor syv politikere giver deres bud på turismens udvikling i Danmark.

På mødet vil turisterhvervet og nogle af de centrale kandidater ved det kommende valg mødes til politisk duel. Danhostel Svendborg lægger lokaler til, hvor Pernille Rosenkrantz-Theil (S), Karsten Hønge (SF), Merete Riisager (LA), Jørgen S. Lundsgaard (K), Jacob Elllemann-Jensen (V), Mathias Kryspin Sørensen (RV) og Aksel Ahrendtsen (DF) alle deltager i arrangementet.

"Vi håber, at turisterhvervet bliver godt repræsenteret og at vi ser mange, restauratører, hotelejere, feriehusudlejerne og andre turisme-aktører til arrangementet" udtaler direktør for Danhostel, Ina Thorndahl. "Det er fra politikerne, vi skal have svaret på turismens udvikling i Danmark i fremtiden, og med et vækstpotentiale, der ifølge beregninger vil kunne stige fra 43 mio. til 67 mio. overnatninger i 2020, svarende til en omsætningsstigning for Danmark på omkring 20 mia. kr. og mere end 25.000 yderligere arbejdspladser, er det vigtigt at få dette erhverv med i politikernes vækstplaner. Derfor ser vi gerne at branchen og pressen vil møde talstærkt op og deltage i denne vigtige debat med politikerne. Derudover håber vi også på deltagelse fra interesserede vælgere", siger Ina Thorndahl.

Læs mere om Danhostel Svendborg - eller book overnatning

På dagsordenen for mødet er der udover debat mellem de indbudte politikere og gæster, en rundvisning på virksomheden. TS vil udstikke rammerne for den politiske debat og komme med et kort og hurtigt læst valgoplæg.

Mødet foregår:

Tirsdag den 13. september klokken 15.00 på Danhostel Svendborg, Vestergade 45,
5700 Svendborg.

Danhostel Svendborg sørger for kaffe, the, kage, frugt og ægte Danhostel hygge.

Tilmelding til arrangementet sker til dk@danhostel-svendborg.dk

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.

SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.