Valgmøde på Danhostel Svendborg

  Valg

  Valgmøde i Fyns storkreds på Danhostel Svendborg

  TS - Turisterhvervets Samarbejdsforum afholder valgmøde på Danhostel Svendborg, hvor syv politikere giver deres bud på turismens udvikling i Danmark.

  På mødet vil turisterhvervet og nogle af de centrale kandidater ved det kommende valg mødes til politisk duel. Danhostel Svendborg lægger lokaler til, hvor Pernille Rosenkrantz-Theil (S), Karsten Hønge (SF), Merete Riisager (LA), Jørgen S. Lundsgaard (K), Jacob Elllemann-Jensen (V), Mathias Kryspin Sørensen (RV) og Aksel Ahrendtsen (DF) alle deltager i arrangementet.

  "Vi håber, at turisterhvervet bliver godt repræsenteret og at vi ser mange, restauratører, hotelejere, feriehusudlejerne og andre turisme-aktører til arrangementet" udtaler direktør for Danhostel, Ina Thorndahl. "Det er fra politikerne, vi skal have svaret på turismens udvikling i Danmark i fremtiden, og med et vækstpotentiale, der ifølge beregninger vil kunne stige fra 43 mio. til 67 mio. overnatninger i 2020, svarende til en omsætningsstigning for Danmark på omkring 20 mia. kr. og mere end 25.000 yderligere arbejdspladser, er det vigtigt at få dette erhverv med i politikernes vækstplaner. Derfor ser vi gerne at branchen og pressen vil møde talstærkt op og deltage i denne vigtige debat med politikerne. Derudover håber vi også på deltagelse fra interesserede vælgere", siger Ina Thorndahl.

  Læs mere om Danhostel Svendborg - eller book overnatning

  På dagsordenen for mødet er der udover debat mellem de indbudte politikere og gæster, en rundvisning på virksomheden. TS vil udstikke rammerne for den politiske debat og komme med et kort og hurtigt læst valgoplæg.

  Mødet foregår:

  Tirsdag den 13. september klokken 15.00 på Danhostel Svendborg, Vestergade 45,
  5700 Svendborg.

  Danhostel Svendborg sørger for kaffe, the, kage, frugt og ægte Danhostel hygge.

  Tilmelding til arrangementet sker til dk@danhostel-svendborg.dk

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.