Kajakken og Bakken

29. Okt. 2012

Når man som kajaktripper kigger på kortet, ligger Danhostel Randers ret tæt på vandet.

Jeg har en lille vogn med til at transportere kajakken på, når jeg skal over land, så det virkede meget naturligt at lægge til ved Kano- og Kajakklubben Gudenåens fine bro, hvor Randers Fjord og Gudenåen mødes, for så at sætte kajakken på hjul og trække den hen til vandrerhjemmet.

Men det hedder ikke "hen" til vandrerhjemmet. Det hedder "op".

Vejen fra vandet til vandrerhjemmet består nemlig af den ene stejle bakke efter den anden, og det skulle man tro, gjorde stedet uegnet til kajakbrug.

Men heldigvis er folkene i Kano- og Kajakklubben venlige, så jeg fik lov til at lade kajakken overnatte sammen med klubbens både, mens jeg selv vandrede til vandrerhjemmet, hvor jeg blev fint modtaget af et  tastatur, som jeg havde fået kode til.

Alt var selvfølgelig i sin fineste orden. Værelset stod klar til mig. Posen med sengelinned og håndklæde var lagt frem, og nøglen sad i døren. Perfekt.

Da jeg tog afsted næste morgen, nåede jeg desværre ikke morgenmaden. Der duftede ellers lækkert af kaffe, men jeg havde en meget tidlig morgenaftale i Randers.

Hvad den gik ud på, kan man læse her: http://kajaktrip.dk/2012/10/07/erhvervsnetvaerk-og-erkendelse/

 

Hans Stokholm Kjer

Kajaktripper

www.kajaktrip.dk

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.