Kajakken og Bakken

  Når man som kajaktripper kigger på kortet, ligger Danhostel Randers ret tæt på vandet.

  Jeg har en lille vogn med til at transportere kajakken på, når jeg skal over land, så det virkede meget naturligt at lægge til ved Kano- og Kajakklubben Gudenåens fine bro, hvor Randers Fjord og Gudenåen mødes, for så at sætte kajakken på hjul og trække den hen til vandrerhjemmet.

  Men det hedder ikke "hen" til vandrerhjemmet. Det hedder "op".

  Vejen fra vandet til vandrerhjemmet består nemlig af den ene stejle bakke efter den anden, og det skulle man tro, gjorde stedet uegnet til kajakbrug.

  Men heldigvis er folkene i Kano- og Kajakklubben venlige, så jeg fik lov til at lade kajakken overnatte sammen med klubbens både, mens jeg selv vandrede til vandrerhjemmet, hvor jeg blev fint modtaget af et  tastatur, som jeg havde fået kode til.

  Alt var selvfølgelig i sin fineste orden. Værelset stod klar til mig. Posen med sengelinned og håndklæde var lagt frem, og nøglen sad i døren. Perfekt.

  Da jeg tog afsted næste morgen, nåede jeg desværre ikke morgenmaden. Der duftede ellers lækkert af kaffe, men jeg havde en meget tidlig morgenaftale i Randers.

  Hvad den gik ud på, kan man læse her: http://kajaktrip.dk/2012/10/07/erhvervsnetvaerk-og-erkendelse/

   

  Hans Stokholm Kjer

  Kajaktripper

  www.kajaktrip.dk

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.