Kajakken og Bakken

29. Okt. 2012

Når man som kajaktripper kigger på kortet, ligger Danhostel Randers ret tæt på vandet.

Jeg har en lille vogn med til at transportere kajakken på, når jeg skal over land, så det virkede meget naturligt at lægge til ved Kano- og Kajakklubben Gudenåens fine bro, hvor Randers Fjord og Gudenåen mødes, for så at sætte kajakken på hjul og trække den hen til vandrerhjemmet.

Men det hedder ikke "hen" til vandrerhjemmet. Det hedder "op".

Vejen fra vandet til vandrerhjemmet består nemlig af den ene stejle bakke efter den anden, og det skulle man tro, gjorde stedet uegnet til kajakbrug.

Men heldigvis er folkene i Kano- og Kajakklubben venlige, så jeg fik lov til at lade kajakken overnatte sammen med klubbens både, mens jeg selv vandrede til vandrerhjemmet, hvor jeg blev fint modtaget af et  tastatur, som jeg havde fået kode til.

Alt var selvfølgelig i sin fineste orden. Værelset stod klar til mig. Posen med sengelinned og håndklæde var lagt frem, og nøglen sad i døren. Perfekt.

Da jeg tog afsted næste morgen, nåede jeg desværre ikke morgenmaden. Der duftede ellers lækkert af kaffe, men jeg havde en meget tidlig morgenaftale i Randers.

Hvad den gik ud på, kan man læse her: http://kajaktrip.dk/2012/10/07/erhvervsnetvaerk-og-erkendelse/

 

Hans Stokholm Kjer

Kajaktripper

www.kajaktrip.dk

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre modtager vinterstrik fra Danhostel kæden
| Anette Brylov Hansen

- Vinterstrikket er en del af Danhostels landsdækkende kampagne ”Strik for en sag”
Der var stor glæde på Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel i dag kom forbi med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder.

Danhostel søger sekretariatschef til forretningsudvikling
| Danhostel

Vil du være med til at gøre Danhostel til det foretrukne overnatningssted i Danmark for familier og grupper, med fokus på fællesskab og bæredygtighed?