Danhostel Sport: Stedet for dig og din klub

  03. Dec. 2013

  Nu lancerer Danhostel et nyt initiativ. Danhostel Sport for aktive sportsudøvere, der ønsker en sportsoplevelse i særklasse.


  Danhostel Sport er en række Danhostels, der er gået sammen om at tilbyde fodbold-, badminton-, håndboldspillere, svømmere og andre idrætsudøvere de allerbedste rammer. Hos Danhostel Sport er træningsfaciliteter og god kost i højsædet.

  Hos Danhostel Sport tilbyder vi en totalløsning, så det eneste dig og din klub skal tænke på er datoen. Resten ordner vi. Lige fra måltider, træningstider, kampe og sociale aktiviteter - selvfølgelig i samarbejde med jer og jeres ønsker.

  På Danhostel Fjerritslev har man i over 25 år haft besøg af glade håndboldspillere på træningslejr og håndboldskole.

  ”Når man skal på træningslejr handler det om tre ting. At bo godt, spise godt og træne godt. Og det kan du her hos os,” siger Anders F. Nielsen, der er souschef på Danhostel Fjerritslev og Han Herred Fritidscenter.

  Træningslejr hos Danhostel betyder meget andet og mere end træning. Her er gode værelser, masser af sportsfaciliteter som for eksempel fitnesscenter, mountainbikeruter og svømmehal. Og så er der maden, en afgørende del af dagen for mange sportsfolk.

  - Danhostel Esbjerg er i særklasse. Svømmere træner utrolig meget, og derfor er det vigtigt at bo et godt sted, og Danhostel er det bedste. Der er gode træningsfaciliteter i gåafstand, og de har den bedste og rigtige mad. I vinterhalvåret, tager vi gerne til udlandet, men hvis vi ikke kan det, så foretrækker vi Esbjerg,” siger Kim W. Larsen, der er svømmetræner i Gladsaxe Svøm og har været på træningslejr hos Danhostel Esbjerg 16 gange.

  Flere steder over hele landet er Danhostel kombineret med fritids- og idrætscenter, og på den måde kan vi garantere de allerbedste faciliteter, hvad enten du og dit hold spiller håndbold, badminton, fodbold eller dyrker en helt fjerde sportsgren. På danhostelsport.dk kan du finde det bedste sted for netop din sport.

  Direktør i Danhostel, Ina Thorndahl, glæder sig over initiativet, som hun mener ligger dybt forankret i ånden hos brancheforeningen for Danmarks vandrerhjem.

  ”Lige siden starten har vandrerhjem og vandrerhjemsbevægelsen været befolket med aktive mennesker, derfor er det fantastisk, at vi kan være med til at tilbyde sports- og idrætsfolk de allerbedste rammer,” siger hun og fortsætter:

  ”Det startede med at være vandrerhjem for vandrere. Så blev vandrerhjem for alle, og nu er det Danhostel for alle og Danhostel Sport for sports- og idrætsfolk.

  Om Danhostel fra danhostel.dk:
  I 2013 er 92 vandrerhjem tilknyttet Danhostel-kæden, og de spænder alle vidt i forhold til udseende, indretning, faciliteter og beliggenhed. Så uanset, om du er til storby- eller friluftsliv, om du vil til Jylland eller øerne, eller om du vil have a la carte-menu eller selv lave mad, er der et Danhostel for dig. Og du er aldrig mere end 35 km væk fra det nærmeste hostel i Danmark. Alle Danhostels har enten en vært, et værtspar eller en hel værtsfamilie, som ofte har et stort kendskab til lokalområdet og gerne deler ud af deres erfaringer med gode udflugter, spisesteder, aktiviteter og meget andet.

  Flere pressemeddelelser

  Anette Brylov
  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten…
  Anette Brylov
  Danhostel har siden 2019 arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål og haft særligt fokus på de mål, som omhandler social lighed og social ansvarlighed.
  Anette Brylov
  Ny direktør vil styrke Danhostel medlemmernes betingelser og have fokus på strategiske alliancer