1,5 døgns ryste sammen Kursus på Danhostel Skanderborg

  Vores KONFERENCELOKALER giver alle adgang til Skanderborg sø og den omgivende bøgeskov. I vores største lokale er der plads til 60 kursister, alle lokaler er udstyret med højtalere, projektor samt den fulde AV-pakke. Faktisk kan du eller din virksomhed leje hele stedet, hvis der er brug for at kunne tale helt frit og privat. Vores kok står for at forkæle jer under jeres ophold, og disker op med gode danske retter med udenlandske indspark.

  Kokkens TEAMBUILDING udfordrer deltagerne i samarbejde og kommunikation. Det hele handler om at skabe den gode aftensmad i fællesskab, og sørge for at f.eks. forretten ikke bliver kold inden alle er klar! Under kokkens kyndige vejledning og råd, skaber deltagerne deres egen aftensmad i deres forskellige teams. De får måske også nogle tricks med hjem, som kan imponere omgangskredsen.
  Madstilen eller temaet for arrangementet kan tilpasses. F.eks. kan der arrangeres God gammeldansk mad, Smushi/tapas bord, Den gode sovs med kød til, eller noget helt fjerde. Det er næsten kun jeres fantasi der sætter grænserne.

  1,5 døgns kursus i enkeltværelse med fuld forplejning 1325,-
  Kokkens Teambuilding 395,- pr. person

  Læs mere om Danhostel Skanderborg som kursussted her.