Danhostel Sønderborg-Vollerup reviews

  Jonas
  Family with children, DK
  26.Sep.2022
  6,50 out of 10

  Der var meget beskidt under sengene, der lå bla. slik under en af dem.

  N/A
  Couple, DK
  26.Sep.2022
  7,08 out of 10
  N/A
  Groups, DK
  26.Sep.2022
  5,00 out of 10

  Mug/Skimmel på nogen værelser, Hytter ej rengjort. miskommunication, og endte med at måtte betale for rengøring selv om de var mere ren da vi forlod dem end da vi kom.

  Katrine
  Family with children, DK
  25.Sep.2022
  3,75 out of 10

  Stedet var virkelige vendelige at finde plads til os, da vi på hjemmesiden ikke kunne booke 3 senge, hvilket vi skulle, i det vi havde vores søn med på 3år. Vi fik derfor lov til at booke et 2 sengs værelse hvor vi måtte have vores søn med som kunne sove i mellem os, og betale et ekstra gebyr ved ankomst. Da vi kom, fik vi en lille lejlighed, med 3 senge og køkken der kunne laves mad i, vi var meget begejstret til at starte med, over størrelsen, vi havde trods alt forventet et lille værelse med 2 senge. Vi fik lagt senge tøj på og båret vores ting ind, under den proces fik vi kigget os nærmere omkring, i hjørner, vindueskarme og væge og der var virkelig beskidt og nusset. Der var gamle krummer ud over hele sofaboret. Vi havde taget rugbrød med som aftensmad og da vi skulle gøre brug af servicen var den også beskidt.. Der var ikke engang en ren opvaske børste eller svamp, ej heller noget viskestykke, stolene ved sofaboret, var så plettede og beskidte at vi ikke havde lyst til at sætte os i dem i vores eget tøj. Men klokken var ny blevet over 18, og receptionen havde lukket, vi havde som sagt også vores 3 årige søn med, så vi kunne ikke bare droppe aftensmaden, pakke sammen og køre, for hvor pokker skulle vi køre hen, vi var overhoved ikke kendt i området.. Efter vi har spist, køre vi istedet en aftentur og kommer tilbage til senge tid. Da vi kommer ind lugter der af fugtigt skur/træ. Vi putter vores søn og der opdager vi på vægen i badeværelset er der er en større små sort plamage på vægen der ligner mug. Os voksne er begyndt at få en smugle hoved pine og er bestemt ikke trykke ved at sove der, da vi følger det for ulækkert at være der. Vi selv går også i seng og der kan vi høre der løber noget på loftet/taget, det er bestemt ikke en særlig rar fornemmelse når man skal til at sove. Havde vi ikke haft vores 3 årige med, havde vi forladt stedet for længst, og vi havde enda booket 2 nætter med morgenmad begge dage..
  Inden vi falder i søvn bliver vi lynhurtige enige om at forlade stedet lige så snart vi havde spist morgenmad og receptionen havde åben igen. Jeg vågner til lyden af dyr der løber på taget, vi står op i en fart og gå til morgenmad. Kokken var virkelig venlig og smilende og spurgte om vi ville have nutella. Men boret med morgenmad, var med sikkerhed ikke tørt af efter der var kommet mad på boret. Der var krummer, smør og syltetøj over det hele. Morgenbrødet var varmende frosne mini flutes, der var et stort fad smør med flere dele knive i med smattet smør ud over det hele. Skålen med syltetøj var fedtet ind og der var ikke mere juice. Det var bestemt ikke alle glasende der var rene og resten havde glaspest. Spisesalens borde var våde fra en klud der ikke havde været vredet ordenligt op, heller ikke en særlig tiltalende oplevelse. Vi er helt klar over at vi ved indtjekning, på eget initiativ, fik afvide at der var 200 lejer børn, men vi forventer ikke at børn kan gøre ordenligt rent efter sig i et spise område, men stedet bar tydeligt præ af at det ordnede børnene fint selv.
  Vi pakkede vores ting og jeg gik ind for at tjekke ud, altså en dag før vi havde planlagt og betalt for. Jeg fortalt at vi gerne ville tjekke ud da det bestemt ikke var noget for os, da der var beskidt og der løb noget på taget. Vedkommende blev overraskede over rengøringen ikke var ok og beklaget dette og ville sige det videre. Med hensyn til dyrene på taget/loftet oplyser vedkommende at det blot er kaninerne og egern, som om det er noget at det mest naturlige i hele verden og gør endvidere opmærksom på at der også bor kaniner på den side af vejen.. Jeg aflevere nøglen og takker for at det kunne lade sig gøre at have vores søn på 3år med. Jeg får ikke spurgt ind til at få refunderet nogle af pengene og jeg bliver det heller ikke tilbudt, på trods af standen af lejligheden..
  Det var en virkelig dyr overnatning, taget oplevelsen i betrækning og desværre en så trist og ubehagelig en oplevelse at vi aldrig nogen side kommet til at bo sådan et sted uden som minimum at have en back up og se stedet og ikke mindst værelset inden. Det er synd for branchen for vi kommer ikke til at anbefale andre sådan noget uden først at have set det. Vi var ærligt talt rystet over at der var damskere der kunne finde på at tilbyde andre mennesker sådan noget.
  Vi havde forinden opholdet gjordt meget ud at at tjekke anmeldelser og billeder ud, der var der ikke umiddelbart nogle alarmklokker der ringede, vi var faktisk virkelig positive over stedet, i stedet sidder vi nu med følelsen af at være naive..

  N/A
  Family with children, DK
  20.Sep.2022
  8,33 out of 10
  Ellen
  Couple, DK
  20.Sep.2022
  4,58 out of 10

  Det værelse vi havde bestilt lugtede glimt muligvis af fugt så vi ændrede bestilling til en hytte. Den var rimelig ren men meget slidt. Gulvet ved køkken afdelingen havde en sprække på ca 3 cm. Der kom dræbersnegle op gennem sprækken i gulvet og der var døde ørentviste under madrassen. der kunne godt have været en enkelt lampe mere i stueafdelingen

  N/A
  Family with children, DK
  13.Sep.2022
  6,67 out of 10
  N/A
  Friends, DK
  12.Sep.2022
  6,25 out of 10

  Vi fik tildelt et værelse der var møgbeskidt, blev vækket flere gange i løbet af natten af skrigende vandrør samt bruser der begyndte at rendte. Fik tildelt andet værelse efter henvendelse i receptionen om episoden lørdag morgen af en super professionel ansat
  Er i kontakt med lederen af Vandrerhjemmet

  N/A
  Couple, DK
  12.Sep.2022
  9,00 out of 10
  Conny
  Couple, DK
  05.Sep.2022
  5,00 out of 10

  Vi havde brug for et sted at overnatte en enkelt nat, og ud fra hjemmesiden så det fint ud, så vi bookede et par værelser.
  Vi blev taget godt imod af værten.
  Vi kan anbefale at få redigeret hjemmesiden, så den stemmer overens med standarden på værelserne, så kunderne ved hvad de kan forvente.
  Der var ikke gjort rent på de værelser vi havde, og det var ikke bare støv og skidt fra sidste uge.
  Hvis ens standard ikke er så høj, kan jeg anbefale stedet, men vi kommer ikke igen.
  Venlig hilsen
  Conny Jacobsen