Danhostel Sønderborg-Vollerup reviews

  N/A
  Family with children, DK
  01.Apr.2024
  8,00 out of 10
  N/A
  Family with children, DK
  28.Mar.2024
  4,58 out of 10

  Der var ikke tændt for varmen da vi ankom så vi skulle varme hele hytten og inventar op i flere timer inden vi kunne være der ude overtøj.
  Rengøring især komfur var ikke iorden

  Det var hyggeligt med de dyr der var der

  Henrik
  Family with children, DK
  19.Mar.2024
  8,00 out of 10
  N/A
  Couple, DK
  28.Feb.2024
  6,67 out of 10
  Søren
  Couple, DK
  26.Feb.2024
  6,25 out of 10

  Alt i alt et ok sted , værelserne var rimelige ok , morgen maden var ok , dog var der sparret lidt på varmen i spisestuen så det var en kort fornøjelse

  N/A
  Family with children, DK
  15.Feb.2024
  4,00 out of 10

  Blev mødt ved døren af kamera hvor en mand talte til os. Vi troede tjek-in var fra kl 15 og var der ca 15.10. Manden sagde at det først var kl 16 og vi sagde ok. Det regnede og ingen instrukser videre fra ham. Kort efter kom en ældre mand (som viste sig at være manden der startede stedet /sønnen havde overtaget men var bortrejst så det var en ansat der havde talt til os ved døren via kamera). Han var meget høflig og synes det var mærkeligt at den ansatte ikke lige kom og gav os nøglen, da vi skulle være til et arrangement kl 17 i Sønderborg. Han sagde vi kunne gå i tørvejr i opholdsstuen, og kom ind og spurgte om vi var ok lidt efter. Meget venlig mand.
  Kl 16 stod vi klar ved reception. Kl 16.05 talte manden til os i kamera igen. Han var lige opholdt af trafik. Landede kort efter i en bil i meget høj fart ca 16.10. Meget ringe service og vi havde travlt. Han kørte i høj fart om til hus bagved. Der var beskidt, støvet, og ikke særlig varmt i værelset. Vi skruede selv op og måtte lige tørre lidt af for at stille ting. Hyggeligt sted, men hvis vi kommer igen udelukkende pga den ældre herres venlighed og hengivenhed.
  Umiddelbart ønsker vores børn ikke at komme igen, og derfor er det nok ikke noget der sker.

  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  tak for Jeres besøg. Når vi sender bekræftelse skriver vi indtjekning mellem 16 og 18. Vi skriver også at det muligt at tjekke ind før, hvis I giver os besked Hvis værelset ikke var i orden, gik I ikke tilbage til receptionen?? Vi undskylder hvis vi kunne have gjort det bedre. mvh team danhostel.  
  Peter
  Family with children, DK
  12.Feb.2024
  9,58 out of 10
  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  Mange tak for Jeres besøg. Dejligt at I havde et godt ophold. mvh team Danhostel
  N/A
  Business/work, DK
  08.Feb.2024
  5,00 out of 10

  Jeg ved ikke om stedet er i færd med at blive sat i stand, men det virkede ikke som om de var klar til at have gæster... man havde ikke gjort sig umage med at støve værelset af og støvsuge gulvet i det værelse jeg så blev tilbudt. Det var ikke muligt at finde et stik i nærheden af et spejl, hverken på fælles toilet/badrummet eller i værelset til f.eks. hårtørring.
  Fjernsynet i opholdstuen som i øvrigt var meget kold, kunne kun vise DR.

  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  Mange tak for Dit besøg. Du har ret, der var ret stille først på ugen. Det har ændret sig. I weekenden var der børnefamilier og gæster i forbindelse med DM i badminton. Og dermed liv i både stuer og haver. Vore gæster i stille perioder er ofte håndværkere, der sidder på værelset med deres IPad. Andre gæster  besøger  familie og venner. Du nævner at vor stue var kold, men kunne Du ikke lukke lidt mere op for varmen. Der ligger hyggetæpper på sofaerne. Pejsen er klar med træ og tændvæske, lige til at tænde. vi er kede af, at Du ikke følte det rart hos os  Mvh Team Danhostel
  Sanne
  Solo travel, DK
  09.Dec.2023
  10,00 out of 10
  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  tusind tak for besøget mvh Team danhostel
  N/A
  Solo travel, DK
  27.Nov.2023
  7,00 out of 10