Mangler i penge til jeres lejrskole eller hyttetur?

  Stødt foreningen

  Mangler jeres klasse penge for at få enderne til at nå sammen, i forbindelse med jeres lejrskole eller hyttetur eller ønsker i blot at reducere egenbetalingen?

  Så er der heldigvis råd at hente på www.støtforeningen.dk Finansier jeres lejrskole og gennemgå samtidigt et sundt og lærerigt forløb med iværksætteri og initiativtagen med jeres elever!

  Tjen let 10.000 kr. eller mere til jeres lejrskole ved at sælge landslotterier for Børns Vilkår, Røde Kors, Unicef eller Danske Hospitalsklovne!

  www.støtforeningen.dk kan i som forening eller skoleklasse bestille og sælge landslotterier. I tjener 11-25 kr. pr. solgt lod. Lodderne kan bestilles gratis, og med fuld returret på usolgte lodsedler. Afregning sker først efter afsluttet salgsperiode. Derfor er der ingen investering eller risiko. Se mere på www.støtforeningen.dk.

  Støtforeningen.dk er Danmarks største portal for salg af landslotterier. Skoleklasser og foreninger i Danmark har siden starten i 2012 tjent mere end 20 mill. kroner på salg af lotterier igennem støtforeningen.dk