MØD VORES VÆRTER – 1 Rolf Hauge – Vært på Danhostel Skagen

  Line Juhl Kronow

  Vi har spurgt vores værter på ude på de forskellige Danhostels, om deres erfaring med ferie i Danmark. Vi lægger ud med Rolf Hauge, som er vært på Danhostel Skagen.

  Navn: Rolf Hauge
  Vært på: Danhostel Skagen
  Antal år i Danhostel:  ”Altid” – altså siden starten af 1994 og nu 24 sæsoner.

  Hvor er du født og opvokset?
  Jeg er født i Aalbæk lige syd for Skagen og flyttede til Skagen efter endt skolegang, hvor jeg har boet siden, og jeg elsker Skagen. Et unikt område og en fantastisk natur. Vi har altid en dejlig stemning i byen, og den skifter med årstiderne. Vi føler os meget privilegerede.

  Hvor har du sidst holdt ferie i Danmark?
  Min sidste ferie var i juni måned lige uden for Sønderborg, hvor vi mødtes ”midtvejs” med vores 3 børn og nu også vores barnebarn. En hyggeferie i et hyggeligt område.

  Hvor er dit yndlingssted at holde ferie i Danmark?
  Jeg kan lide mange forskellige steder i Danmark. Nogle gange helt ude på landet, men også mange gange i København, hvor vi f.eks. de sidste 15 år har holdt en juleferie lige før jul. En uge med hygge, god mad og drikke, samt kulturelle oplevelser.

  Hvilket sted i Danmark vil du gerne besøge, som du ikke har været før?
  Jeg kunne godt tænke mig, at besøge øhavet syd for Fyn, hvor jeg aldrig har været. 

  Hvad er det bedste ved at holde ferie i Danmark?
  Det bedste ved at holde ferie i Danmark er forskelligheden – lige fra ferie på landet til ferie i en storby – i det hele taget et hyggeligt land.

  Hvad vil du sige til dem der normalt ikke holder ferie i Danmark?
  Jeg vil altid anbefale at man holder ferie i Danmark og ferie på et Danhostel er mere og mere attraktivt da standarden her bliver bedre og bedre. Planlægges en ferie på et Danhostel på den rigtige måde, kan det gøres særdeles økonomisk fornuftigt.

  Hvad er det bedste ved at være vært på et Danhostel?
  At være vært på et Danhostel er for mig mit livs ønskejob – det er en livsstil.  At møde om morgenen og det så er umuligt at finde en parkeringsplads til ens egen bil – eller at kigge ned på græsmarken, hvor 100 lejrskoleelever leger – DET er livsbekræftende.

  Hvad vil du gerne fremhæve ved dit eget Danhostel, hvis du KUN må nævne en ting?
  Hvis jeg skal fremhæve én ting på Danhostel Skagen, så kan jeg stolt fortælle, at den eksterne og interne MÅLSÆTNING, jeg lavede i 1994, stadig er gældende. Den gælder for både gæster og også for mit personale, og den lyder: ”På Danhostel Skagen er der godt og hyggeligt at være”

  Hvilket andet Danhostel vil du anbefale vores gæster at besøge?
  Med den hårfarve jeg har og ovenpå de mange år i branchen, så har jeg besøgt rigtig mange Danhostels, og for mig er det umuligt at anbefale et bestemt Danhostel (udover Skagen). Jeg vil pointere, at forskelligheden i Danhostel netop er vores stærke side. Vi har nydt ferier på de Københavnske Danhostels – men vi kan også vælge den stikmodsatte retning og nævne, at f.eks. Rebild er et lille hyggeligt vandrerhjem. Så jeg har faktisk mest lyst til at sige – OS ALLE SAMMEN.

  Læs mere om Danhostel Skagen eller book et ophold her.


  I en række interviews vil nogle af værterne på de forskellige Danhostels, komme med deres erfaringer med ferie i Danmark. Vi håber det vil give lidt indsigt I hvem vi er i Danhostel og hvad vi sætter pris på ved ferie i Danmark.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.