Danhostel Sønderborg City
5

Kursus certificeret

Cykling

Bed+Bike

Danhostel Sønderborg City
Kærvej 70
6400
Postal area: 
Sønderborg
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 7442 5631
Vært/værter: 
Birgit Misser

Åbningstider

02.01 - 15.12 (Tid)
01.07 - 15.08 (Tid)
01.07 - 15.08 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
200
antal værelser: 
48
antal værelser med bad og/eller toilet: 
48

Ringridderfest og Danfoss Universe

Hos Birgit Misser og Søren Sejersen føler du dig hurtigt hjemme. Overnat på Danhostel Sønderbog City, som ligger i skønne, grønne omgivelser i gåafstand til Sønderborgs dejlige gågade. På vandrerhjemmets udendørsarealer kan du grille, spille beachvolley og fodbold - og skulle det begynde at regne, så kast dig i stedet over den indendørs bordtennis, air-hockey og bordfodbold.

Sønderborg – en by med traditioner
Sønderborg er én af de mest charmerende sønderjyske købstæder, og så har den mange gamle traditioner. En af dem er den årligt tilbagevendende ringridderfest, der i over 100 år har samlet heste, ryttere og tusindvis af tilskuere til en spektakulær begivenhed. Gå ikke glip af de fire dage i juli med landsdelens største rytter- og folkefest.

1864 og kampen om Als
En anden tilbageværende begivenhed finder hvert år sted den sidste weekend i juni, hvor ’Kampen om Als’, genopføres til minde om det afgørende slag i krigen 1864. Oplev hvordan optoget gennem Sønderborg by, soldaterlejrren på Kær Vestermark og det levende skuespil involverer både børn og voksne.

Hello Universe
Er du ikke til heste og hornmusik, så pak familien sammen og brug en dag i Danfoss Universe på Als. Her får du brug for alle sanser, når du udforsker parkens mange spændende forlystelser. Mød fx den kære Pixeline i Pixelineland, leg med i det vanvittige Science Cirkus eller nyd jeres medbragte mad i et af picnicområderne.


Danhostel Sønderborg City – Gode værelser og dansk-tysk historie i den største sønderjyske by

Ved et parkområde kun 10 minutters gang fra det absolutte centrum af den største sønderjyske by ligger Danhostel Sønderborg City. Et perfekt sted til din overnatning i det sønderjydske.

Sønderborg er kun 25 km fra grænsen og har en lang dansk-tysk historie. Flere gange har byen måttet lide under krige mod naboerne fra syd, hvilket kan opleves på Historiecenter Dybbøl Banke og den berømte Dybbøl Mølle.

I dag fremstår Sønderborg dog som en hyggelig handelsby med viden- og kulturcentret Alsion og et blomstrende erhvervsliv, som især føres an af Danfoss.

Virksomheden står også bag oplevelses- og scienceparken Danfoss Universe, der virkelig gør en begærlig efter ny viden. Danhostel Sønderborg City har 48 gode værelser, der alle har eget bad og toilet.

Der er legeplads, fodboldbane, bordtennis og en dejlig morgenbuffet med hjemmebagt brød og et godt udvalg af pålæg, ost og marmelade. Er du golfspiller, ligger der flere flotte golfbaner både på Als og på fastlandet.

Så nyd stemningen i den største sønderjyske by når du overnatter hos Danhostel Sønderborg City.

 

Faciliteter

internet
Tv-stue
vaskeri
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Sønderborg-Vollerup
Mommarkvej 22
6400
Sønderborg
Fra pris: 
230 DKK
IMG_1377
Grønnegade 71-72
5600
Faaborg
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Haderslev
Erlevvej 34
6100
Haderslev
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Svendborg
Vestergade 45
5700
Svendborg
Fra pris: 
275 DKK