MØD VORES VÆRTER – 8 Annette Lynderup Kjeldsen – Vært på Danhostel Herning

  Line Juhl Kronow

  Annette har arbejder på Danhostel i mere end 23 år og selv flittigt benyttet de andre Danhotels i Danmark.

  Navn: Annette Lynderup Kjeldsen
  Vært på: Danhostel Herning
  Antal år i Danhostel: 23 år

  Hvor er du født og opvokset?
  Jeg er født i Svendborg, men boede ved Valdemar slot på Tåsinge, hvor min far arbejdede. Jeg boede der kun til jeg var 10 år, derefter flyttede vi til Sjælland, men hver gang jeg besøger Svendborg og omegn føler jeg en glæde og varme, som om jeg er hjemme, mærkeligt, da det er der jeg har boet kortest i mit liv.

  Hvor har du sidst holdt ferie i Danmark?
  Tit, eller så ofte det er muligt holder jeg ferie i området omkring Hals og Hou, Nordjylland, hvor vi har sommerhus, som derfor også er mit yndlingssted at holde ferie i Danmark. Der er lækkert med naturen, gode gåture langs vandet, højt til himlen. Ro og fred.   

  Hvilket sted i Danmark vil du gerne besøge, som du ikke har været før?
  Jeg har været mange steder rundt i Danmark, men et sted jeg har til gode er Samsø, det kunne jeg virkeligt godt tænke mig. Flere jeg kender, har været der og ser du udsendelser eller billeder derfra ser det rigtig lækkert ud, med naturen. Husene samt barskheden derude i vandet. Højt til himlen er det jeg syntes vi har i Danmark, masser af natur, strand, hede, mark, frisk luft. De fleste steder er der hyggeligt, rart og rent.

  Hvad vil du sige til dem der normalt ikke holder ferie i Danmark?
  Danskere som ikke har prøvet at holde ferie i Danmark, skulle prøve det, der er så mange skønne pletter, med mulighed for forskellige behov. Desværre flygter mange pga. vi ofte har en regnfuld sommer, (som dog ikke skete i 2018.) Men stadig er der mulighed for en masse spændende aktiviteter rundt i Danmark. Lidt godt overtøj, evt. gummistøvler er altid en god idé. Vi danskere elsker ordet "HYGGE" og det kan man da heldigvis i alt slags vejr. Vores 4 årstider har jo også en vis charme.

  Hvad er det bedste ved at være vært på et Danhostel?
  Jeg elsker mit liv som vært på Danhostel Herning. Her møder jeg rigtig mange dejlige mennesker, både familier, kursister, Event gæster og mange flere.
  Det er skønt at have et arbejde hvor jeg mener man gør en forskel, hvor hverdagen er fuld af liv og ofte meget glæde, latter, men også et meget meningsfyldt job, med en masse gode kollegaer. Det kan til tider være med hårde og lange arbejdsdage, men hvor de positive ting så opvejer dette. Jeg har arbejdet på Danhostel i 23 år og mit liv har været fyldt med mange gode oplevelser og meget få dårlige.

  Hvad vil du gerne fremhæve ved dit eget Danhostel, hvis du KUN må nævne en ting?
  Det bedste på mit Danhostel Herning, udover 100 andre ting, er glæden ved at jeg deler mit arbejdsliv med min mand Henrik. Det har gjort alt bedre, nemmere, sjovere, indholdsrigt samt det er rart at have en at sparre med.

  Hvilket andet Danhostel vil du anbefale vores gæster at besøge?
  Igennem tiden som vært har jeg besøg rigtig mange Danhostel, nogle mere end en gang og nogle syntes jeg er super hyggelige, med dejlige værelser, gode senge, "hygge" stemning og dette er bl.a. Danhostel Skagen, Danhostel Århus, Danhostel Svendborg, Danhostel Copenhagen Amager (også selv om det er stort), Danhostel Copenhagen City (også selv om det er stort). Men alle Danhostel har en charme og alle er et besøg værd.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.