På kanten af noget stort i Faxe

    Line Juhl Kronow

    Til efteråret skal den nye udsigtsplatform ved Faxe Kalkbrud stå klar. Danhostel Faxe er nabo til det smukke Kalkbrud og bliver det således også til den nye udsigts-diamant.


    Den nye leder af Danhostel Faxe Morten Romme, har store planer for Danhostel Faxe, der beskæftiger 20 medarbejdere fordelt på syv mennesker i personalegruppen, fra kok, leder, pædagog, administration og en håndværker. 14 medarbejdere i faste forløb, et par i mentor-praktik, et par i skånejob og nogen på deltid. Danhostel Faxe er netop kendt for sit store arbejde med, at skabe en aktiv hverdag for mennesker med forskellige handicap.

    Planer for fremtiden
    I forbindelse med den nye udsigtsplatform, vil Danhostel Faxe også lave nogle ombygninger, der gør stedet mere attraktivt for familiegæster. I efterår og forår er der som regel booket godt op med lejrskoler på stedet og med de nye tiltag, skal sommergæsterne bestående af familier lokkes til. De kan eks. deltage i fossiljagt, som du kan læse meget mere om her, i vores sektion om fossiljagt i Danmark.

    Morten Romme har planer om at flytte receptionen over mod kalkbruddet, via en helt ny ind og gennemgang. Så ser man udsigten over det smukke kalkbrud allerede idet man ankommer. Danhostel Faxe har plads til 80-100 gæster og ud af de 21 værelser er de 19 med eget bad og toilet.

    Læs mere og book et ophold på Danhostel Faxe her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.