Reimer Bo og børnene skal på vandretur

  12. Jul. 2012

  Reimer Bo

  Forhenværende tv-vært og journalist Reimer Bo skal i næste uge på vandretur i Lapland sammen med sine to yngste børn på henholdsvis 6 og 8 år.

  ”Vi skal op og vandre i vildmarken. Børnene bliver nok nogle af de yngste deroppe,” siger Reimer, han har tidligere været på vandretur med sine børn, og anbefaler det varmt til alle.

  Nogle vil måske mene, at børnene er lidt små til at komme med på vandretur. Men det er Reimer Bo helt uenig i, han mener tværtimod, at det er den allerbedste alder at tage sine børn med ud at vandre:

  ”Det er en misforståelse, at børn ikke kan klare den slags. Min erfaring er, at når de voksne er trætte, løber børnene stadig rundt og leger.”

  Reimer og børnene skal bo primært bo i telt på turen, men også i hytter, som er drevet som vandrerhjem, og derfor har Reimer Bo netop været forbi Danhostel på Vesterbrogade og købe et Danhostel-rabatkort, som også gælder som internationalt vandrerhjemskort.

  ”Jeg bruger mest mit vandrerkort i forbindelse med min sommertur, men jeg kan også godt lide at tage på nogle småture til Sverige resten af året,” siger den tidligere vært på TV Avisen og 21 Søndag.

  Lige nu er Reimer Bo i gang med de sidste forberedelser til turen, og glæder sig bare til at komme af sted:

  ”Vi skal op til nogle af allermest ensomme egne og opleve midnatssolen, det bliver en fantastisk tur!”

  Reimer Bo

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er