Reimer Bo og børnene skal på vandretur

12. Jul. 2012

Reimer Bo

Forhenværende tv-vært og journalist Reimer Bo skal i næste uge på vandretur i Lapland sammen med sine to yngste børn på henholdsvis 6 og 8 år.

”Vi skal op og vandre i vildmarken. Børnene bliver nok nogle af de yngste deroppe,” siger Reimer, han har tidligere været på vandretur med sine børn, og anbefaler det varmt til alle.

Nogle vil måske mene, at børnene er lidt små til at komme med på vandretur. Men det er Reimer Bo helt uenig i, han mener tværtimod, at det er den allerbedste alder at tage sine børn med ud at vandre:

”Det er en misforståelse, at børn ikke kan klare den slags. Min erfaring er, at når de voksne er trætte, løber børnene stadig rundt og leger.”

Reimer og børnene skal bo primært bo i telt på turen, men også i hytter, som er drevet som vandrerhjem, og derfor har Reimer Bo netop været forbi Danhostel på Vesterbrogade og købe et Danhostel-rabatkort, som også gælder som internationalt vandrerhjemskort.

”Jeg bruger mest mit vandrerkort i forbindelse med min sommertur, men jeg kan også godt lide at tage på nogle småture til Sverige resten af året,” siger den tidligere vært på TV Avisen og 21 Søndag.

Lige nu er Reimer Bo i gang med de sidste forberedelser til turen, og glæder sig bare til at komme af sted:

”Vi skal op til nogle af allermest ensomme egne og opleve midnatssolen, det bliver en fantastisk tur!”

Reimer Bo

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.