Sjove måder at overnatte på

  Cecilie Karlsson

  Bo på et gammelt sygehus? Et kloster? Arkitekttegnet hostel? Eller et designer hostel? Læs hvilke sjove måder du kan bo på hos os.

  Mange af vores skønne Danhostels gemmer på mange sjove overnatningsmuligheder. Læs med herunder.

  Danhostel Brande
  Når du overnatter hos Danhostel Brande overnatter du faktisk i et gammelt nedlagt sygehus. Og ikke bare hvilket som helst sygehus, men sygehuset blev drevet af lægen Hans Christian Hagedorn, der senere hen har grundlagt Novo Nordisk. I lokalerne på Danhostel Brande var her hvor Hagedorn først begyndte sit arbejde med diabetesforskning, med sin diabetessyge far. 

  Danhostel Faxe
  Med en overnatning på Danhostel Faxe, bliver du taget millioner af år tilbage i tiden – mere præcist 63 millioner år tilbage. Her svømmede der hajer, krokodiller, blæksprutter og meget mere rundt. Med Prismen, som er Danhostel Faxes udkigspost, føles det næsten som at overnatte i en lille tidslomme. 

  Danhostel Vitskøl Kloster
  Alle kan gå i kloster – eller i hvert fald noget der minder om. Danhostel Vitskøl Kloster danner rammerne om et stykke Danmarkshistorie, hvor man allerede fra receptionen træder ind i de smukke fløje. Fra morgen til aften møder man klosterets gamle historie fra middelalderens vilde magtkampe, men man kan også gå på opdagelse i klosterhaven, hvor der findes lægeurter dyrket gennem 850 år. 

  Danhostel Ebeltoft
  Et arkitekttegnet Danhostel? Jo den er god nok, dog huserer Danhostel Ebeltoft i det der tidligere var Entreprenørforeningens kursusejendom. Den smukke bygning med græs på taget er tegnet af Friis og Moltke og har den smukkeste udsigt over Ebeltoft Vig. Et smukt eksempel på 1960’ernes betonbyggerier, der går i ét med den smukke omkringliggende natur.

  Danhostel Flensborg Fjord
  Har du prøvet at overnatte på en nedlagt efterskole? Med en overnatning på Danhostel Flensborg Fjord får du muligheden, da de huserer i det oprindelige Rinkenæs Efterskole. Værelserne er totalt istandsatte efter efterskolen lukkede, så man er sikker på at få et dejligt og skønt ophold.

  Danhostel Helsingør
  En morgendukkert på den private strand og med udsigt til selveste Kronborg Slot. Sådan kan du faktisk starte din morgen på Danhostel Helsingør, som ligger lige i udkanten af Helsingør by. Her er der altid kort til vandet og historiske oplevelser i Helsingør by. Overnat i strandvejsvilla med privat strand og luksus udsigt. 

  Danhostel Copenhagen City
  Midt i den pulserende danske hovedstad, København, befinder Danhostel Copenhagen City sig. Og vidste du at det er Europas største designer-hostel? Med en nyrenoveret bar, lobby og reception, kan du slappe af i Gubi-møbler og lækre Bestlite-lamper, når du ikke nyder freden på deres lækre værelser. Skal det være mere luksus kan du leje en af deres penthouselejligheder med udsigt over hele København. 

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.