Ting du skal opleve når du holder ferie i og omkring Sønderborg.

05. Apr. 2019
Line Juhl Kronow

Danhostel har to overnatningssteder i Sønderborg, både i centrum af byen og i det mere landlige Vollerup, samt et stort Danhostel i Rinkenæs. Alle 3 steder er et godt udgangspunkt for en ferie i det sønderjyske tæt på grænsen til Tyskland.

Historiecenter Dybbøl Banke
Hele familien bliver en del af historien, når I må holde jer for ørerne og mærke krudtrøgen i næsen, når kanonen fyres af på Historiecenter Dybbøl Banke. Over kuglestøbning og varme pandekager oplever du krigen 1864 sammen med familien. Se den levende udstilling og oplev historien på en ny og spændende måde. Husk også at det er her du kan se den historiske Dybbøl Mølle.

Nyd naturen fra hesteryg - ture på Sydals og ved Gråsten
Både for de erfarne ryttere og for begynderne er der gode oplevelser på hest i det sønderjyske. To stedet tilbyder udlejning af heste og ture i skoven. Hos Equifree Hesteudlejning kan du både kommer på hestevognstur i Gråstenskovene og prøve at skyde med bue og pil fra hesteryg. Der erfarne ryttere kan komme en tur til stranden og ride i vandet. Også Thormods Hesteudlejning tilbyder udlejning af heste og ture i naturen. Her kan små børn komme på træktur på en pony.

Universe Science Park
Tekniske og spændende oplevelser for hele familien. Design jeres egen VR-rutsjebane tur, instruer jeres egen stuntfilm, prøv skytrail og bliv en del af den virtuelle verden, prøv segways og se science showet. Gå amok i sæbebobler og leg med laserlys. Her er mange timers underholdning for hele familien. Stedet er Sønderjyllands største oplevelsespark og her i temaparken bliver videnskab til sjov.

Museet på Sønderborg Slot
Ved den sydlige indsejling til Als Sund finder man det historisk betydningsfulde slot, der står smukt ud til vandet. Slottet er ikke kun smukt udefra, men også en oplevelse værd. Se slottes smukke inderside og besøg museet, hvor du kan gå på opdagelse i bygningen og dens historie. Stedet danner også rammen om de berømte ringrideropvisninger der finder sted hver tirsdag hele sommeren.

Du kan overnatte i det Sønderjyske på Danhostel Sønderborg City eller på det meget børnevenlige Danhostel Sønderborg-Vollerup, der begge ligger i Sønderborg. Mere sydligt, og tættere på den tyske grænse, kan I overnatte på Danhostel Flensborg Fjord, der et er nyrenoveret Danhostel i luksusklassen.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.