Lokalt par fra Brønshøj bliver det nye værtspar på Danhostel Copenhagen Bellahøj i 2018

  Anette Price

  Fra 1. februar 2018 får Danhostel Copenhagen Bellahøj nyt værtspar. Det bliver Kathrine og Jannich Lind, der fremover skal stå i spidsen for det kendte hostel i Bellahøj. Kathrine Lind kommer fra en stilling som regnskabschef på Danhostels hovedkontor, hvor hun har været i fire år, men hendes karriere i Danhostel startede helt tilbage i 2000, hvor hun som blot 15 årig fik sit første job på netop Danhostel Copenhagen Bellahøj. Familiens drøm har altid været at drive eget hostel, og da muligheden bød sig var parret ikke længe om at søge. Parret tiltræder værtskabet officielt den 1. februar 2018 og flytter i løbet af februar ind i stedets lejlighed sammen med deres to børn.

  Drømmen om eget hostel blev til virkelighed
  For Kathrine Lind startede drømmen om at drive sit eget hostel allerede da hun var helt ung. Og hun har da også gennem hele sit professionelle liv været en del af Danhostel, som hun i dag kender som sin egen bukselomme. Hun startede på Danhostel Copenhagen Bellahøj som køkkenmedhjælper, da hun var blot 15 år, og blev som 18 årig receptionist samme sted. Efter en erhvervsøkonomisk uddannelse på Hotel- og restaurantskolen fik hun ansvaret for regnskab og drift på Danhostel Copenhagen Bellahøj i 2009. De sidste fire år har hun siddet som regnskabschef for kædens 67 hostels. Men drømmen og ønsket om at komme tilbage til driften stod stadigvæk højt på ønskesedlen. Kathrine Lind ny vært for Danhostel Copenhagen Bellahøj fortæller:

  - Jeg har altid haft en stor passion for hostel branchen, og skønt jeg i nogle år har siddet i en mere administrativ funktion, så har jeg altid bevaret drømmen og lysten til at vende tilbage til et hostel og være med til at drive det på daglig basis. Jeg elsker at have kontakt med og yde service for mennesker. På et hostel har man netop sådanne muligheder, da man jo har den daglige kontakt med gæsterne og med stedets medarbejdere. Jeg ser meget frem til sammen med stedets medarbejdere at være med til at fortsætte udviklingen af Danhostel Copenhagen Bellahøj, og min mand og jeg har store planer om at gøre stedet mere synligt og åbent for lokalbefolkningen. Vi ønsker begge to at spille en aktiv rolle i lokalområdet i form af bl.a. social ansvarlighed og igangsættelse af lokale arrangementer for områdets borgere.

  Det nye værtspar glæder sig til at vende hjem til Brønshøj
  For Kathrine og Jannich Lind er området omkring Danhostel Copenhagen Bellahøj ikke ukendt grund. Kathrine er født og opvokset i Brønshøj, hvor hun også har gået i skole. Og parret mødte hinanden på Danhostel Copenhagen Bellahøj, blev efterfølgende gift i Brønshøj Kirke og holdt bryllupsfesten på Danhostel Copenhagen Bellahøj. Parret har stadigvæk et stort netværk i området og glæder sig til sammen med deres to piger at vende tilbage til Brønshøj og området.

  Den helt rette profil til Danhostel Copenhagen Bellahøj
  Direktør for Danhostel Ole Andersen glæder sig til at fortsætte samarbejdet med Kathrine Lind. Han udtaler:

  - Jeg har i snart fire år haft den store glæde at samarbejde med Kathrine i forbindelse med hendes stilling som regnskabschef for hele kæden. Hun er et dygtigt og kompetent menneske og har en stor viden om Danhostel, som hun og heldigvis også vi kan nyde gavn af i fremtiden. Vi modtog ansøgninger fra rigtig mange gode kandidater til stillingen, men særligt Kathrines og Jannichs gode lokalkendskab, kærlighed til stedet og deres spændende planer om at gøre Danhostel Copenhagen Bellahøj til en aktiv del af lokalområdet, var afgørende for valget. Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet, og er overbevist om, at vi med Kathrine og hendes mand i spidsen for Danhostel Copenhagen Bellahøj har fået det helt rette værtspar til at drive stedet videre med succes også i fremtiden.

  For yderligere oplysninger og information kontakt:
  Kathrine og Jannich Lind, nye værter på Danhostel Copenhagen Bellahøj, tlf. 41 99 47 02 eller mail: kathrine@danhostel.dk

  Læs mere om Danhostel Copenhagen Bellahøj her.

  Fakta om Danhostel Copenhagen Bellahøj

  • Danhostel Copenhagen Bellahøj er et af de 67 hostels, som er tilknyttet Danhostel-kæden (2017)
  • 39 værelser og totalt 218 sengepladser (4 værelser med bad og/eller toilet)
  • Konference- og mødefaciliteter med plads op til 35 personer (certificeret til dagsmøder)
  • Ideelt til skoleklasser på lejrskole
  • Hyggelig opholdsstue, TV-stue og veludstyret gæstekøkken
  • Beliggende 4 km fra centrum af København og tæt på Københavns Zoo og Frederiksberg Svømmehal
  • Gratis overvåget parkering
  • Trådløst internet
  • God tilgængelighed for kørestolsbrugere

  Kathrine og Jannich Lind det nye værtspar på Danhostel Copenhagen Bellahøj

  Flere pressemeddelelser

  Anette Brylov
  På generalforsamling d. 3. april 2024 har medlemmerne i Danhostel enstemmigt valgt Helle Berthold Rosenberg som ny forperson i Danhostel. Hun afløser Poul Kristian Mouritsen, som de sidste syv år har…
  Anette Brylov
  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten…
  Anette Brylov
  Danhostel har siden 2019 arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål og haft særligt fokus på de mål, som omhandler social lighed og social ansvarlighed.