KONKURRENCE

12. Jun. 2014
Anette Brylov

VIND EN EVENTYRLIG CYKELFERIE I DANMARK

Danhostels årlige event ”Eventyr i Danmark” bringer i år en konkurrence for alle friske cyklister! En fantastisk mulighed for oplevelser i Danmark – for 2 personer.

I skal cykle rundt i Danmark i 7 dage og overnatte på 6 forskellige Danhostels. Undervejs skal i markedsføre jeres tur via. fx sociale medier, blogs, Youtube eller noget helt fjerde. I kan vælge imellem 2 ruter "Københavnerruten" og "Sønderjyllandsruten".

Sådan deltager du i konkurrencen:

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til danhostel@danhostel.dk, med jeres kontaktoplysninger og hvordan I vil markedsføre jeres cykeltur gennem Danmark samt fortælle om de 6 Danhostels på ruten. Danhostel vælger 2 vindere ud fra kreativitet og engagement. Husk at skrive hvilken af de 2 ruter I ønsker at vinde.

Cykelturen foregår i uge 31 (københavneruten) og 32 (SønderJyllandsruten), så de deltagende i konkurrencen skal have tid i den uge. I vælger selv hvilken af de 2 cykelruter i foretrækker.

Der bliver trukket to ”vinderhold” og præmien er cykelturen inkl. 6 overnatninger med morgenmad hos Danhostel, samt transport til startsted og transport hjem fra slutsted. Præmien inkluderer også 400 kr. ialt om dagen til frokost og aftensmad til hvert hold.

Hvert hold vinder også én Strida cykel til en værdi af 4.900 kr, som skal benyttes og anmeldes på turen. Med kun 10 kg er Strida er verdens letteste foldecykel og den kræver ingen vedligeholdelse. I vælger selv hvilken anden cykel i vil tage med, men den skal nok være en praktisk cykel med plads til alt bagagen. Så kan i jo skiftes med at være trækcykel og være let og elegant. Læs mere om Strida cyklen på http://www.strida.dk/

Vinderne forpligter sig til at markedsføre turen undervejs, sådan som det er aftalt med Danhostel.

Konkurrencen slutter torsdag den 26. juni klokken 12. Vinderne får direkte besked på telefon.

De to ruter, der kan vindes er:

København:
Danhostel Tisvilde, Danhostel Helsingør, Danhostel Hillerød, Danhostel Copenhagen City, Danhostel Ishøj og Danhostel Køge

Sønderjylland
Danhostel Esbjerg, Danhostel Ribe, Danhostel Rømø, Danhostel Tønder, Danhostel Padborg og Danhostel Sønderborg City

Konkurrencen er slut og vinderne er fundet.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.