Sport, vandrerhjem og sundhed på Fyn

  Danhostel Ringe findes ikke mere. Du kan finde alternative Danhostels på Fyn her.

  Rune Bille er chef for både frittidscenter, campingplads og vandrerhjem. Fotos: Niels C. Jensen

  Danhostel Ringe er sportshal, fitnesscenter, svømmehal, campingplads og sund cafe i et. Vandrerhjemmet er en del af Midtfyns Fritidcenter, gæsterne har gratis adgang til svømmehallen og check-in foregår i cafeen.

  De fleste af gæsterne på de 12 værelser Danhostel Ringe er sportsfolk, der overnatter i forbindelse med stævner og andre sportsarrangementer.

  ”Der kommer en svenske fodboldklubber, som er glade for de gode baner og den billige alkohol,” siger vært og centerchef Rune Bille og smiler bredt.

  Ingen burger og pomfritter

  I fritidscentrets cafe skal man kigge forgæves efter de klassiske burgere og pomfritter. De er erstattet af grov pølsebrød, salatbar og frisk frugt. Alt sammen til fornuftige priser, som er svære at slå, selv hvis man kokkerer i fælleskøkkenet på vandrerhjemmet.

  Midtfyns fritidscenter er et populært sted for større sportsstævner.

  ”Vi har netop haft 500 børn på DGI-lejr her, men de overnattede på gulvet på gymnasiet, da vi kun har 12 værelser i alt, og der var ikke nogen der skulle have det bedre end de andre,” siger Rune.

  Midtfyn

  Cafeen på Midtfyns Feriecenter har droppet de franske hotdogs og slikposerne. 

  Turister fra Tyskland og Holland

  De 12 værelser på Danhostel Ringe var derfor klar til de tyske og hollandske vandrere og cykelturister, som kommer forbi byen på vej fra det sydfynske ø-hav på vej mod Odense.

  Midtfyn

  Danhostel Ringe er en oplagt overnatningsmulighed for sportsfolk, der er til stævne i byen.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.