Sport, vandrerhjem og sundhed på Fyn

06. Jul. 2012

Danhostel Ringe findes ikke mere. Du kan finde alternative Danhostels på Fyn her.

Rune Bille er chef for både frittidscenter, campingplads og vandrerhjem. Fotos: Niels C. Jensen

Danhostel Ringe er sportshal, fitnesscenter, svømmehal, campingplads og sund cafe i et. Vandrerhjemmet er en del af Midtfyns Fritidcenter, gæsterne har gratis adgang til svømmehallen og check-in foregår i cafeen.

De fleste af gæsterne på de 12 værelser Danhostel Ringe er sportsfolk, der overnatter i forbindelse med stævner og andre sportsarrangementer.

”Der kommer en svenske fodboldklubber, som er glade for de gode baner og den billige alkohol,” siger vært og centerchef Rune Bille og smiler bredt.

Ingen burger og pomfritter

I fritidscentrets cafe skal man kigge forgæves efter de klassiske burgere og pomfritter. De er erstattet af grov pølsebrød, salatbar og frisk frugt. Alt sammen til fornuftige priser, som er svære at slå, selv hvis man kokkerer i fælleskøkkenet på vandrerhjemmet.

Midtfyns fritidscenter er et populært sted for større sportsstævner.

”Vi har netop haft 500 børn på DGI-lejr her, men de overnattede på gulvet på gymnasiet, da vi kun har 12 værelser i alt, og der var ikke nogen der skulle have det bedre end de andre,” siger Rune.

Midtfyn

Cafeen på Midtfyns Feriecenter har droppet de franske hotdogs og slikposerne. 

Turister fra Tyskland og Holland

De 12 værelser på Danhostel Ringe var derfor klar til de tyske og hollandske vandrere og cykelturister, som kommer forbi byen på vej fra det sydfynske ø-hav på vej mod Odense.

Midtfyn

Danhostel Ringe er en oplagt overnatningsmulighed for sportsfolk, der er til stævne i byen.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.