Danhostel opruster med ny strategi og ny direktør

  29. Sep. 2014

  Danhostel lancerer ved årsskiftet en ny strategi, der sætter fokus på vækst. Med udgangspunkt i en stærk kundeoplevelse og det gode værtskab, vil Danhostel sætte sig markant på overnatningsmarkedet for gæster, der prioriterer aktiviteter og oplevelser.


  Til at stå i spidsen for den nye ambitiøse strategi har Danhostel pr. 1. oktober ansat Ole Andersen som direktør. Ole har siden årsskiftet haft egen konsulentvirksomhed og var inden da 14 år i Wonderful Copenhagen som salgs- og marketingdirektør.

  “Danhostel har med ansættelsen af Ole Andersen fået en dygtig og markant direktør, der skal være med til at flytte Danhostel ind på første række i danskernes og udenlandske turisters bevidsthed”, udtaler Peer H. Kristensen bestyrelsesformand for Danhostel.

  ”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang - og sammen med dygtige, motiverede medarbejdere og medlemmer at udløse det kæmpe udviklings- og vækstpotentiale, som Danhostel indeholder”, siger Ole Andersen og fortsætter ”målet er at få skabt vækst og øge indtjeningen hos medlemmerne, hvilket skal ske gennem en styrkelse af kundeoplevelsen, brandet og historiefortællingen samt ved resultatskabende salgs- og markedsføringsaktiviteter. Danhostel vil også styrke sit samarbejde med oplevelseserhvervet og tage aktiv del i at skabe vækst i dansk turisme”.

  For nærmere oplysninger kontakt:

  Peer H. Kristensen                                                                             Ole Andersen
  Bestyrelsesformand                                                                           Direktør
  Telefon: 51 97 79 99                                                                         Telefon: 21 79 64 00

  Flere pressemeddelelser

  Anette Price
  Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet. De heldige vindere kunne vinde et lejrskoleophold på et valgfrit Danhostel til en værdi af kr. 20.000
  Anette Price
  Danmarks frivillige forening af hostels, Danhostel, som pt. tegner 63 medlemmer i Danmark, afholdt den 2. november landsmøde og blandt en række priser uddelte man traditionen tro også årets…
  Anette Price
  57-årige Ole Andersen der nu i lidt over 5 år har været direktør for Danhostel fratræder den 4. november 2019 sin stilling.