Danhostel opruster med ny strategi og ny direktør

  29. Sep. 2014

  Danhostel lancerer ved årsskiftet en ny strategi, der sætter fokus på vækst. Med udgangspunkt i en stærk kundeoplevelse og det gode værtskab, vil Danhostel sætte sig markant på overnatningsmarkedet for gæster, der prioriterer aktiviteter og oplevelser.


  Til at stå i spidsen for den nye ambitiøse strategi har Danhostel pr. 1. oktober ansat Ole Andersen som direktør. Ole har siden årsskiftet haft egen konsulentvirksomhed og var inden da 14 år i Wonderful Copenhagen som salgs- og marketingdirektør.

  “Danhostel har med ansættelsen af Ole Andersen fået en dygtig og markant direktør, der skal være med til at flytte Danhostel ind på første række i danskernes og udenlandske turisters bevidsthed”, udtaler Peer H. Kristensen bestyrelsesformand for Danhostel.

  ”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang - og sammen med dygtige, motiverede medarbejdere og medlemmer at udløse det kæmpe udviklings- og vækstpotentiale, som Danhostel indeholder”, siger Ole Andersen og fortsætter ”målet er at få skabt vækst og øge indtjeningen hos medlemmerne, hvilket skal ske gennem en styrkelse af kundeoplevelsen, brandet og historiefortællingen samt ved resultatskabende salgs- og markedsføringsaktiviteter. Danhostel vil også styrke sit samarbejde med oplevelseserhvervet og tage aktiv del i at skabe vækst i dansk turisme”.

  For nærmere oplysninger kontakt:

  Peer H. Kristensen                                                                             Ole Andersen
  Bestyrelsesformand                                                                           Direktør
  Telefon: 51 97 79 99                                                                         Telefon: 21 79 64 00

  Flere pressemeddelelser

  Anette Brylov
  Danhostel har siden 2019 arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål og haft særligt fokus på de mål, som omhandler social lighed og social ansvarlighed.
  Anette Brylov
  Ny direktør vil styrke Danhostel medlemmernes betingelser og have fokus på strategiske alliancer
  Anette Brylov
  Danhostel, brancheorganisationen for de danske vandrerhjem, uddeler hvert år værtskabsprisen til årets bedste vært. På Danhostels landsmøde i Skanderborg blev Jeanette Birkedal således kåret som…