Danhostel Aarhus City anmeldelser

  N/A
  Solo-rejsende, IN
  29.Jun.2022
  7,08 ud af 10
  N/A
  Familie med børn, DK
  24.Jun.2022
  7,00 ud af 10

  fint men wc var stoppede om aften så vores værelse lugtede fælt om natten.

  N/A
  Venner, DK
  24.Jun.2022
  9,17 ud af 10
  Amalie
  Par, DK
  24.Jun.2022
  4,50 ud af 10

  Elevatoren virkede ikke, så vi sad fast derinde i 20 minutter. Da vi sad derinde, ringede vi til receptionen, men de havde travlt med at betjene gæster i receptionen. Dette er IKKE en god grund til ikke at tage telefonen. De havde tre receptionister, og de VED, at elevatoren ofte går i stå. Så det mindste, man kan forvente, er da, at de prioriterer at tage telefonen, når de ved, at telefonopkaldet kan være fra gæster, der sidder fast i elevatoren. Så det er for mig dybt kritisabelt, at de bare virker ligeglade. For mange mennesker kan det være rigtig angstprovokerende at sidde fast i en elevator. Og når personalet VED, at elevatoren ofte går i stå, men alligevel ikke skynder sig at hjælpe gæsterne ud af elevatoren, så mener jeg, det er ekstremt dårlig service og en direkte ignorering af deres gæsters basale behov og velbefindende.

  per
  Solo-rejsende, DK
  14.Jun.2022
  8,75 ud af 10
  Hanne
  Venner, DK
  13.Jun.2022
  8,33 ud af 10

  Suverænt personale, glade og meget serviceorienterede. Vores eneste “anke” er hygiejnen generelt og specifikt vores værelse , da vi ankom. Vi er selv skyld i at vi ikke klagedeeller gjorde opmærksom på det. Men på værelse lå et par snavsede sokker efterladt på radiatoren (vi smed dem ud) og vi tør slet ikke tænke på hvad de store pletter på gardinet var….Men fik mange ulækre fantasier sat i sving…
  Vi var 3 -ikke specielt sarte 60-årige på tur🙂
  Et gevaldigt løft vedr. den generelle rengøring er at fjerne tæpper og gardiner. Brug gerne rullegardiner som eneste “gardin”. Derudover vil det være dejligt hvis borde i receptionen/morgenmadsstedet blev vasket efter hver ny bruger. Jeg ved at de nok havde travlt, da vi var der. Men måske kunne der i rummet stå rengøringsservietter nær hvert bord, for så kan man bare selv vaske bordet hurtigt af..
  men MEGET søde personaler og hurtige mailsvar, da jeg spurgte til noget…
  Det opvejede bestemt helhedsindtrykket🙂Super beliggenhed i øvrigt.

  Lotte
  Venner, DK
  13.Jun.2022
  5,50 ud af 10
  Marie
  Familie med børn, DK
  12.Jun.2022
  4,58 ud af 10

  For meget støj både fra midtbyen og fra gæster der samler sig på altanen uden hensyn til andre gæster.
  Værelserne er små og der er ingen mulighed for at sætte sine ting nogle sted, ikke en gang de tøj man har på.
  I forhold til prisen for et værelse : 795 kr + 140 kr for sengetøj og håndklæde, sengetøj som man selv skal lægge på og tage af så synes jeg at man begynder at spekulere på at man har været oprindelige et vandrehjem og lever på en brændt
  Det positive er : venlige og hjælpsomme medarbejdere dog lidt stresset, hyggelig opholdsstue, og mulighed for at opbevare og lave mad, uhøjtidelig stemning.
  Det er vist nok måske det man betale for.

  Grethe
  Par, DK
  09.Jun.2022
  8,33 ud af 10
  Tim
  Par, NZ
  31.Maj.2022
  9,17 ud af 10

  Staff friendly, always willing to help, kind