Danhostel Ribe anmeldelser

  N/A
  Par, DK
  27.Okt.2021
  7,50 ud af 10

  Lidt mere sikkerhed/hygiejne ved morgenmadsbuffet var ønskeligt i disse coronatider.

  Samantha
  Familie med børn, DK
  27.Okt.2021
  9,58 ud af 10

  It would be great if the badminton/table-tennis rackets were available after the front desk closed.

  Also, it would be AWESOME if there were an option to hire a climbing instructor for adhoc supervision/lessons with the climbing wall.

  The stay was exceptional. The rooms were well equipped with two brightness settings, USB ports and automatic lights upon entering the room (excellent for safety).

  Finn
  Par, DK
  26.Okt.2021
  7,92 ud af 10

  Fik en gratis overnatning da vi fik en afbrudt nattesøvn på grund af storm som fik tagsten til at klapre hele natten - fin service - men det var mit forslag at vi skulle ha kompensation - eller et fint ophold

  Danhostel Ribe
  Tak for jeres tilbagemelding. Det er korrekt at det stormede og i fik forstyrret jeres nattesøvn samt at vi kompenserede med en gratis nat. Vi kan dog ikke gøre noget ved moder naturs hærgen, men vores tagsten, som vi nu får kigget på, så vi fremover kan sikre en god nattesøvn - også når det stormer. Vi ser frem til at se jer en anden gang.
  Kirsten
  Par, DK
  26.Okt.2021
  10,00 ud af 10

  Ha rbesøgt danhostel mange gange og altid har tingene bare fungeret. Vi møder altid smilende personale. Morgenmaden er fantatisk.
  Der er mange muligheder, da beliggenheden er i top, 5 minutter , så er man oppe midt i byen, med domkirken og mange andre oplevelser.

  Danhostel Ribe
  Kære gæster. Tak for jeres fine tilbagemelding. Det glæder os at i havde endnu et godt ophold i Ribe og vi ser frem til at se jer igen på Danhostel Ribe.  
  N/A
  Familie med børn, DK
  26.Okt.2021
  8,75 ud af 10

  Vi var glade for muligheden for at låne hallen. Dejligt når man rejser med 2 krudtugler på 6 og 9 år.

  Danhostel Ribe
  Tak for jeres tilbagemelding. Det glæder os i havde glæde af vores faciliteter og håber at se jer igen en anden gang.
  Avifauna
  Grupper, SE
  26.Okt.2021
  7,92 ud af 10
  Mikkel
  Par, DK
  26.Okt.2021
  9,50 ud af 10
  Elisabeth
  Venner, DK
  25.Okt.2021
  7,50 ud af 10
  Kirsten
  Venner, DK
  25.Okt.2021
  10,00 ud af 10
  Larsen
  Solo-rejsende, DK
  23.Okt.2021
  8,75 ud af 10

  Godt sted hvor man føler sig velkommen, god service. Rent og pænt, rigtig god beliggenhed. Mega lækker morgenmad og super med mulighed for at smøre madpakke. Udemærkede værelser, god seng. Rigtig godt med tiltag ift affaldssortering mv. Desværre var der under mit besøg træls nok et par børnefamilier der ikke helt forstod at vi skal være her alle sammen, og børnene legede meget højlydt på gangene i timevis begge aftener, løb rundt, råbte højt og smækkede med døre, også efter jeg og andre havde bedt dem om at skrue ned for larmen - og forældrene var ikke i nærheden til at stoppe dem. Selvfølgelig er det ikke Danhostels ansvar at være barnepige eller holde øje med larm i alle hjørner af huset, og der er jo faktisk indrettet fint legerum i stueetagen. Men måske er det en ide lige på en venlig måde at minde børnefamilier når de kommer om at tage helt almindeligt hensyn. Tak for et godt ophold.