Danhostel Sønderborg-Vollerup anmeldelser

  N/A
  Familie med børn, DK
  03.Maj.2021
  7,50 ud af 10

  Venlig og imødekommende personale. Børnene hyggede sig storartede med alle de søde kæledyr. Stedet er velholdt, men gammelt. Kun koldt vand i bruseren.

  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  Mange tak for Jeres besøg.  mvh Hanne Lund
  N/A
  Par, DK
  03.Maj.2021
  10,00 ud af 10
  N/A
  Par, DK
  03.Maj.2021
  4,17 ud af 10

  Stedet trænger til en gevaldig trængende hånd og en ekstra ordinær opgradering og har gjort det de sidste mange år. Værelset vi boede i var virkede vores tv ikke også selvom vi havde sat strøm til og vi kontaktede stedet og meldte det. Skabet og generel møbler var enten i okay eller i ringe stand. Varme var der hellere ikke for meget af selvom der stod der var gulvvarme, mærkede vi ikke meget til varmen generelt. Der var meget koldt vand i både håndvask og bruser og havde man havde man tiden til at vente på det varme vand havde vi nok gjort det. Fælleskøkkenet trænger også til en større renovering og folk var ikke særligt gode til at rengøre efter sig eller for den sags skyld vaske op. Man sortere åbenbart hellere ikke affald i fælleskøkkenet. Det hele røg i en og samme skraldespand. Der er også overgang i en af de kogeplader i fælleskøkkenet, selvom den var slukket men klikkede alligevel som om den blev tændt og slukket. Flere steder på bygningerne var nogle vinduer og generelt træet råddent eller manglede en frisk klat malling. Hele stedet trænger som sagt til en kæmpe overhaling af en renovering selvom der for knap 2 mdr. siden kom ny ejer på, men de forhenværende har ikke kunne magte opgaven at vedligeholde stedet og det er synd når der også er levende dyr. Hvis det indenfor 1-2 år er fuldt ud total renoveret og man evt. har opgraderet værelserne med møbler af nyere dato, funktionelt fjernsyn, varme, installeret the-køkken osv osv osv. Så vil vi måske på sigt komme og overnatte igen. Ellers finder vi et andet sted.

  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  Tak for Jeres besøg og tak fordi Du/I delte Jeres oplevelse af vores vandrerhjem med os. I boede i Solgården, vi valgte at give Jer store værelser og ved siden af hinanden. Solgårdens værelser blev total renoveret i april 2018. Vi gik fra tunge fyrretræs køjesenge til lette moderne overkøjer og Box madrasser. Fra gule vægge til hvide. Der gulvvarme, med Danfoss regulator på væggen, man indstiller den ønskede temperatur. Som I så, har vi solceller på tagene (verdensklima mål) til opvarmning af vandet. Du skriver at brusevandet var for koldt, hvorfor sagde Du ikke til morgenmaden, at Du/I ønskede varmere vand. Vi drejer på en knap i teknikerrummet og der suppleres med energi fra naturgasfyret. Gæstekøkkenet: ja vi affalds sorterer (verdens klimamål) Der skal kun mad i skraldespanden, som I så har vi forenden af den store parkeringsplads container til pap/papir-glas-plast-mad og restaffald. Opvask som I så, lå der et opslag på flere sprog, hvor vi beder om, at man vasker op.  Du skrev, at den ene kogeplade ikke virkede, den er nu skiftet. Denne vinter har vi totalt renoveret værelserne i endnu 2 huse. Nye senge og nye toiletter og bad.  Jan`s mål er at nå de sidste værelser inden udgangen af 2021, sådan at, ingen værelser er ældre end 4 år.  Vi håber at det lykkes for ham.Måske ses vi igen  mvh Hanne Lund
  Rae
  Familie med børn, DK
  18.Jan.2021
  7,92 ud af 10

  0

  Stefan
  Par, DK
  30.Dec.2020
  9,17 ud af 10

  Det var super hyggeligt. Lige det vi havde brug for

  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  Mange tak for Jeres besøg og godt nytår. mvh Hanne Lund
  Jung
  Solo-rejsende, DK
  22.Dec.2020
  7,50 ud af 10
  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  tak for Dit besøg. Vi glæder os til at hilse på Dig igen mvh Hanne Lund
  Paul
  Solo-rejsende, DK
  21.Dec.2020
  10,00 ud af 10
  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  tak for besøget og tak for det flotte 10 tal mvh hanne Lund
  Heister
  Forretningsrejsende/arbejde, DK
  10.Nov.2020
  10,00 ud af 10
  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  tak for besøget og tak for det flotte 10 tal. mvh Hanne Lund
  Mette
  Forretningsrejsende/arbejde, DK
  05.Nov.2020
  9,00 ud af 10
  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  Mange tak for Dit besøg. Vi glæder os til at se Dig igen mvh Hanne Lund
  Kristin
  Familie med børn, DE
  25.Okt.2020
  8,00 ud af 10
  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  Vielen Dank für Euren Besuch. die besten grüsse Hanne Lund