Besøg jetsettets sommerby

    Julia Schmidt

    Tisvildeleje er den nye ”jetsetby” ifølge de seneste dages presse. Det er nok heller ikke helt forkert, for den hyggelige nordsjællandske badeby har lige nu Danmarks højeste sommerhuspriser. Der er dog alligevel mulighed for at nyde den populære badeby, uden at sprænge budgettet!

    Hos Danhostel Tisvildeleje (også kendt som Sankt Helene) tilbydes der ren sommeridyl med dejlig ferie for alle.
    Danhostel Tisvildeleje strækker sig over 12 hektar og ligger kun 10 minutter fra de lange hvide badestrande ved Kattegat. Danhostel Tisvildeleje har gjort en stor indsats for at kunne tilbyde økologiske produkter, og de har miljøcertifikatet ”Den Grønne Nøgle” som bevis for, at de lever op til nogle strenge miljøkrav.

    Lige nu har Danhostel Tisvildeleje en 3 døgns pakke med eget familieværelse og halvpension. Tilbuddet gælder for op til 2 voksne og 3 børn og koster fra 3570 kr.

    I kan blandt andet vælge mellem familieaktiviteter i stedets Kalle Kanin klub, hvor Josefine iscenesætter piratdag, teaterdag og spændende strandaktiviteter. Eller vælge vores Familiesjov på egen hånd, som kan opleves i den nordsjællandske natur; O-løb i Tisvilde hegn, strandtur med vandkikkert og fiskenet, fotosafari, fange krabber fra Molen, storskak, gårdens dyr på marken og meget meget mere.

    Danhostel Tisvildeleje har også mange andre gode tilbud og faciliteter, som du kan læse om på følgende links:

    Book ophold på Danhostel Tisvildeleje

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.