Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje
  Telefon
  +45 4870 9850
  Email
  booking@helene.dk

  Danhostel Tisvildeleje

  Danhostel Tisvildeleje – En oase i Nordsjælland
  Danhostel Tisvildeleje ligger som en oase i Nordsjælland med kun 10 minutters gang til nærmeste strand, 20 min kørsel til Hillerød og 45 min kørsel til København. Tog næsten lige til døren, kun 5 minutters gang fra Godhavn Station.
  Overnat på Sankt Helene Feriecenter, som samarbejder med Danhostel. Sankt Helene er indrettet omkring en af Tisvildes ældste gårde og har hele 40 værelser. Der er indtjek på værelserne fra kl. 15.00 og udtjek kl. 10.00.
  Her kan du tilberede din egen mad i et af fælleskøkkenerne eller spise i restauranten, som er åben udvalgte dage i skolernes sommerferie. Derudover er der minigolf, kæmpeskak og direkte adgang til det fantastiske skovområde Tisvilde Hegn. Der er 800 meter til Tisvildeleje by, en hyggelig sommerby med både cafeer, restauranter, brugskunstbutikker, bager, købmand, antik- og interiørbutikker m.m.

  Gå en tur langs kysten til Helene Kilde, den nye børnevenlige naturlegeplads i skoven, se om du kan finde Asserbo Slotsruin ved at gå igennem skoven mod endnu en skøn sommerby langs den danske riviera, Liseleje. Kongernes Nordsjælland har meget at byde på, alt fra lokale gårdbutikker, M/S Søfartsmuseet og Kronborg i Helsingør, Louisiana i Humlebæk, Esrum Kloster i Esrum til Frederiksborg Slot i Hillerød.
  Har du børn med, kan de tage på skattejagt, spille spil og mange andre aktiviteter på egen hånd. I juli måned kan de være med til at fodre gårdens dyr (uge 29 undtaget). Alt imens du selv nyder den oase i Nordsjælland, Danhostel Tisvildeleje udgør.

  Åbningstider

  Mandag-søndag
  01/01 - 31/12(Åbent alle dage året rundt)

  Info

  Antal senge
  200
  Antal værelser
  40
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  40
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  0

  Faciliteter

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Danhostel Tisvildeleje på Google Maps

   

  Danhostel Tisvildeleje på Google kort

   

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Hillerød
  Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød
  fra 630,00 kr.
  Danhostel Helsingør
  Nordre Strandvej 24, 3000 Helsingør
  fra 225,00 kr.
  Roskilde Danhostel
  Vindeboder 7, 4000 Roskilde
  fra 575,00 kr.
  Danhostel Ishøj Strand
  Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
  fra 607,50 kr.