Danhostel Tisvildeleje får nye værter

19. Dec. 2016
Line Juhl Kronow

Efter 25 år takker Stanna og Karsten Lund Øland af og overgiver posten til det nye værtspar Gitte Buchberg og Brian Bak.

Stanna og Karsten blev ansat lige inden byggeriet af det store center var færdigt i 1991, og har siden da ydet en kæmpe indsats for at få fyldt centret med tilfredse gæster fra ind- og udland. Og man må sige det er lykkedes i en grad ikke mange havde forestillet sig, dengang i 1991.

Danhostel Tisvildeleje - Sankt Helene er i dag kendt i hele Danmark, i de nordiske lande, og naturligvis i mange andre lande.

Tusindvis af glade gæster har gennem årene besøgt Sankt Helene. Skoleklasser, sportsklubber, private gæster, selskaber, kommuner, institutioner, turister, firmaer, bryllupper, lejrskoler og mange flere. Stanna og Karsten har igennem årene for alvor været medvirkende til at sætte Tisvildeleje på landkortet.

Gitte Buchberg har boet i Helsinge næsten hele sit liv og har et stort netværk, bl.a. i regi af flere frivillighedsposter, og kommer direkte fra en stilling som Turistchef, IT ansvarlig/webmaster og værtsskabsansvarlig i VisitNordsjælland. Gitte har et stort kendskab til Tisvildeleje, da hun har arbejdet i turistbranchen i 20 år, har lejet sommerhuse ud i området og har arbejdet på Sankt Helene Centret en sæson

Brian Bak, som er gift med Gitte Buchberg, kommer fra et job som teamleder hos JMV Rengøring, og med i bagagen har Brian mange års edb-erfaring fra PBS og IBM. Samtidig har Brian et kæmpe netværk i sportens verden. Er bl.a. næstformand i Nordtrim, og blev i 2016 af Gribskov Kommune udnævnt til tovholder for Team Tvilling.

Gitte Buchberg og Brian Bak starter som nye værter 1. januar 2017 med Stanna og Karsten ved deres side i hele januar.

Der vil blive afholdt goddag og farvel reception på Danhostel Tisvildeleje fredag den 27. januar 2017 kl. 15-17, hvor alle er velkommen.

Danhostel glæder sig til det fremtidige samarbejde med Gitte og Brian og byder dem velkommen i kæden.

Læs mere om Danhostel Tisvildeleje her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.