Danhostel Tisvildeleje får nye værter

  19. Dec. 2016
  Line Juhl Kronow

  Efter 25 år takker Stanna og Karsten Lund Øland af og overgiver posten til det nye værtspar Gitte Buchberg og Brian Bak.

  Stanna og Karsten blev ansat lige inden byggeriet af det store center var færdigt i 1991, og har siden da ydet en kæmpe indsats for at få fyldt centret med tilfredse gæster fra ind- og udland. Og man må sige det er lykkedes i en grad ikke mange havde forestillet sig, dengang i 1991.

  Danhostel Tisvildeleje - Sankt Helene er i dag kendt i hele Danmark, i de nordiske lande, og naturligvis i mange andre lande.

  Tusindvis af glade gæster har gennem årene besøgt Sankt Helene. Skoleklasser, sportsklubber, private gæster, selskaber, kommuner, institutioner, turister, firmaer, bryllupper, lejrskoler og mange flere. Stanna og Karsten har igennem årene for alvor været medvirkende til at sætte Tisvildeleje på landkortet.

  Gitte Buchberg har boet i Helsinge næsten hele sit liv og har et stort netværk, bl.a. i regi af flere frivillighedsposter, og kommer direkte fra en stilling som Turistchef, IT ansvarlig/webmaster og værtsskabsansvarlig i VisitNordsjælland. Gitte har et stort kendskab til Tisvildeleje, da hun har arbejdet i turistbranchen i 20 år, har lejet sommerhuse ud i området og har arbejdet på Sankt Helene Centret en sæson

  Brian Bak, som er gift med Gitte Buchberg, kommer fra et job som teamleder hos JMV Rengøring, og med i bagagen har Brian mange års edb-erfaring fra PBS og IBM. Samtidig har Brian et kæmpe netværk i sportens verden. Er bl.a. næstformand i Nordtrim, og blev i 2016 af Gribskov Kommune udnævnt til tovholder for Team Tvilling.

  Gitte Buchberg og Brian Bak starter som nye værter 1. januar 2017 med Stanna og Karsten ved deres side i hele januar.

  Der vil blive afholdt goddag og farvel reception på Danhostel Tisvildeleje fredag den 27. januar 2017 kl. 15-17, hvor alle er velkommen.

  Danhostel glæder sig til det fremtidige samarbejde med Gitte og Brian og byder dem velkommen i kæden.

  Læs mere om Danhostel Tisvildeleje her

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er