Mød værterne på Danhostel Haderslev

  02. Maj. 2022
  Cecilie Karlsson

  Et stenkast fra Haderslev bymidte og med den smukkeste udsigt, finder du Danhostel Haderslev. Her står værterne Helle og Flemming klar til at tage imod gæster med åbne arme og sikre et skønt ophold.

  Mød Helle og Flemming, værterne på Danhostel Haderslev. 

  De har begge mange års erfaring med drift af blandt andet restauration og forretningsdrift og denne tager de med sig i deres forpagtning af Danhostel i Haderslev. De har nu drevet et Danhostel, med en skøn beliggenhed, siden 1.1.2021. 

  ”Den alsidige hverdag, både på daglig basis, men også årstiderne, de mange forskellige sæsoner på et år. Vi driver stedet videre i den nuværende ånd, men ser masser af potentiale for udvikling og forbedring.”

  Helle er uddannet socialrådgiver og Flemming er uddannet pædagog og har med deres erfaring fået stablet et skønt vandrerhjem på benene, som ligger midt byen, men også tæt på naturen.

  Deres samarbejde med det lokale Jobcenter, giver dem mulighed for at afvikle blandt andet praktikforløb, samt afklaringsforløb. Dette er blandt andet med til at beskrive Danhostel som en alsidig arbejdsplads med en skiftende hverdag.

  ” Såvel det fysiske som det psykiske arbejdsmiljø bygger på godt humør, glæde ved jobbet og god stemning hver eneste dag. Vi løfter i flok.”

  Læs mere om Danhostel Haderslev her

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  6 myter om det at bo på vandrerhjem
  | Cecilie Karlsson

  Bor man altid sammen med andre? Og deler man toilet og bad med andre? Er det kun for backpackere?

  Vi har sat lidt ord på nogle af de myter vi oftest hører om det at bo på vandrerhjem

  Mød værterne på Danhostel Helsingør
  | Cecilie Karlsson

  Mød Nicolai, værten på Danhostel Helsingør