Mød værterne på Danhostel Haderslev

  02. Maj. 2022
  Cecilie Karlsson

  Et stenkast fra Haderslev bymidte og med den smukkeste udsigt, finder du Danhostel Haderslev. Her står værterne Helle og Flemming klar til at tage imod gæster med åbne arme og sikre et skønt ophold.

  Mød Helle og Flemming, værterne på Danhostel Haderslev. 

  De har begge mange års erfaring med drift af blandt andet restauration og forretningsdrift og denne tager de med sig i deres forpagtning af Danhostel i Haderslev. De har nu drevet et Danhostel, med en skøn beliggenhed, siden 1.1.2021. 

  ”Den alsidige hverdag, både på daglig basis, men også årstiderne, de mange forskellige sæsoner på et år. Vi driver stedet videre i den nuværende ånd, men ser masser af potentiale for udvikling og forbedring.”

  Helle er uddannet socialrådgiver og Flemming er uddannet pædagog og har med deres erfaring fået stablet et skønt vandrerhjem på benene, som ligger midt byen, men også tæt på naturen.

  Deres samarbejde med det lokale Jobcenter, giver dem mulighed for at afvikle blandt andet praktikforløb, samt afklaringsforløb. Dette er blandt andet med til at beskrive Danhostel som en alsidig arbejdsplads med en skiftende hverdag.

  ” Såvel det fysiske som det psykiske arbejdsmiljø bygger på godt humør, glæde ved jobbet og god stemning hver eneste dag. Vi løfter i flok.”

  Læs mere om Danhostel Haderslev her

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er