Orienteringsløb - træningslejr i Danmark med træningsfaciliteter i topklasse

  Orienteringsløb

  Træner I orienteringsløb, og ønsker I at komme på træningslejr i Danmark, hvor I vil få fuld adgang til et væld af træningsfaciliteter i topklasse - så er et ophold på et Danhostel Sport et godt valg

  Hos Danhostel Sport har I som hold mulighed for at træne orienteringsløb i gode omgivelser og med alle tænkelige faciliteter, som I måtte have behov for.

  Træningslejr i Danmark skræddersyet specifikt til jeres behov
  Når I som hold vælger at tage på træningslejr i Danmark på et af Danhostels mange sportsvenlige hotels, vil der være rig mulighed for at få skræddersyet en løsning, som specifikt passer til netop jeres holds ønsker og behov.

  Vi kan tilbyde de bedste rammer, når der skal trænes orienteringsløb, hvor fleksibilitet og sund mad er omdrejningspunktet for jeres ophold.

  I forbindelse med overnatning hos DanHostel Sport vil jeres hold altid kunne forvente følgende:

  • Adgang til vaskerum
  • Tørreplads eller tørrerum
  • Gæstekøkken til rådighed til mellemmåltider
  • Fleksibel forplejning for sportsudøvere
  • Fællesrum
  • Mødelokaler til rådighed for grupper

   

  Med andre ord kan I som hold forvente en lang række gode og nyttige faciliteter i forbindelse med jeres træningslejr hos Danhostel Sport.

  Kontakt os i dag og få mere at vide
  Såfremt du som træner eller holdleder gerne vil have mere at vide om mulighederne for at jeres hold kan komme på træningslejr med fokus på orienteringsløb hos Danhostel, er du altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere.

  Husk at vi altid står klar til at skræddersy et gratis og uforpligtende tilbud.