Bike-Berlin-Copenhagen

  Overnat nemt og billigt på den berømte cykelrute...
  Cykelruten Berlin-København har en unik 4-stjernet infrastruktur, der gør oplevelsen til en fornøjelse. En stor del af den danske rute går langs kysten, så vil man opleve den unikke danske natur langs kysterne, er ruten ideel.

  Cykelruten er inddelt i 3 idylliske regioner, hvoraf den ene er den danske del. Hele turen er på 630 km, foruden en kort sørejse. Ruten forbinder de to metropoler København og Berlin, og giver en unik mulighed for at opleve uspoleret natur, og for at komme ud at opdage og nyde. Turen kan gennemføres på omkring 10 dage, alt efter hvor langt man cykler om dagen, og hvor mange stop man tager på vejen. Der venter derfor mange gode oplevelsesdage på de 3 ruter; Syddanmark og København, Mecklenburg-Vorpommern og Brandenburg-Berlin.
  Fakta om ruten: Hele ruten er 630 km lang. Ruten kan gennemføres på omkring 10 dage Der findes 14 Danhostels på Ruten Ruten er inddelt i 3 regioner: Syddanmark og København, Mecklenburg-Vorpommern og Brandenburg-Berlin
  Bed+Bike er en nyere mærkeordning, der garanterer cykelvenlige forhold på overnatningsstederne. Det inkluderer blandt andet aflåste skure til cykler og udlån af cykelpumper og værktøj. Nogle Danhostels har tilsluttet sig Bed+Bike mærkeordningen. Andre vandrerhjem har tilsluttet sig Aktiv Danmarks Cykel mærkeordning. Denne mærkeordning viser, at vandrerhjemmet har noget særligt at byde på inden for cykelområdet. Det kan blandt andet være gode cykelruter i nærheden, faciliteter til cykelopbevaring, cykeludlejning og meget andet.

  Vis Bike-berlin-copenhagen på et større kort

  Berlin-Copenhagen ruten

  Klik her for at få et overblik over hele den berømte cykel rute hele vejen fra København til Berlin

  * Hele ruten er 630 km. lang

  * 260 km af ruten er i Danmark

  * Ruten kan gennemføres på omkring 10 dage

  * Der findes 14 Danhostels på Ruten

  * Overvejende fladt terræn, delvist bakket.

  * Ruten er inddelt i 3 regioner: Syddanmark og København, Mecklenburg-Vorpommern og Brandenburg-Berlin

  Cykelferie og Sydhavsøer

  Med varieret cykelterræn & en lang række Danhostels er Lolland-Falster optimale til cykelferie for hele familien.

  Færgen IDA – optimalt for cyklister

  Bogø – Stubbekøbing. Danmarks hyggeligste færgeoverfart er perfekt for cykelturister.