Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Søndergade 56, 7850 Stoholm
  Telefon
  97541621
  Vært(er)
  Dorte Møller Neumann
  Email
  post@stoholmfritid.dk

  Danhostel Stoholm

  Danhostel Stoholm ligger i den hyggelige by Stoholm i Midtjylland og er et fantastisk udgangspunkt for at udforske området og alle de spændende oplevelser, som området har at tilbyde.

  BOOK DIREKTE PÅ DANHOSTEL STOHOLM PÅ tlf; 97541621

  Med en overnatning på Danhostel Stoholm, får man en overnatning i en smuk beliggenhed. Med sin centrale beliggenhed er en overnatning på Danhostel Stoholm også perfekt for dem, der ønsker at udforske de omkringliggende seværdigheder og attraktioner.

  Vi har komfortable og veludstyrede værelser, der er velegnede til både enkeltrejsende og grupper.

  Der er flere fællesområder på stedet, som man kan bruge til at slappe af eller socialisere med andre gæster hvis man ønsker det. Der er en stor opholdsstue med komfortable sofaer og stole, spillerum med bordtennis og bordfodbold.

  Vi har en stor udendørs terrasse med havemøbler og grillplads, hvor solen og den smukke jyske natur kan nydes. Derudover tilbyder Danhostel Stoholm en vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse.

  Området


  Stoholm by er omgivet af smukke grønne områder, hvor man kan nyde en hyggelig picnic eller tage en afslappende gåtur. Der er også en række cykelruter i området, der fører gennem den smukke jyske natur.

  En af de største attraktioner i området er Hjerl Hede Frilandsmuseum, der ligger blot en kort køretur fra Danhostel Stoholm. Museet er en rekonstruktion af en typisk dansk landsby fra 1800-tallet og giver et fascinerende indblik i livet på landet på denne tid.

  En anden populær seværdighed er Jesperhus Feriepark, en stor forlystelsespark med en række aktiviteter og attraktioner for hele familien. Der er også en række smukke strande i området, herunder Limfjorden, som er et populært sted for vandsport og fiskeri.

  Tilbage på Danhostel Stoholm kan man slappe af i en af de hyggelige fællesområder, spille et spil bordtennis eller nyde sin mad på den udendørs spiseplads.

  Da Danhostel Stoholm er en del af Stoholm Fritids-og Kulturcenter – er der også en række aktiviteter og arrangementer, der afholdes på stedet i løbet af året, herunder fælles vandreture og cykelture.

  Faciliteter i området

  På vores MTB bane og teknikbane, har man gode muligheder for at få nogle sjove og udfordrende timer på cyklen. Banen har forskellige sværhedsgrader. Derudover har man mulighed for at bruge de udendørs træningsfaciliteter, multibanen, fodboldbanerne og legeplads.

  1 af Danmarks 7 Kaminoer ligger lige i baghaven til Danhostel Stoholm. Kalk Kaminoen fra Stoholm til Skelhøje er 30 km. Ruten er fyldt med naturoplevelser og historiske steder, såsom området omkring Mønsted og Daugbjerg kalkminer. På ruten kommer man forbi Kongenshus Hede med dens storslåede hedelandskab og spændende historie ved Kongenshus Tårnet


  Med sin fredelige atmosfære og centrale beliggenhed er det et ideelt udgangspunkt for alle, der ønsker at nyde en afslappende ferie i denne smukke del af Danmark.
  Alt i alt er Danhostel Stoholm det perfekte sted at overnatte, når du ønsker en afslappende ferie i Midtjylland. Med sine komfortable værelser, fællesområder og udendørs faciliteter er der noget for enhver smag.

  Så book dit ophold på Danhostel Stoholm i dag og oplev alt, hvad området har at tilbyde!

  Info

  Antal senge
  108
  Antal værelser
  28
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  16
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  12

  Faciliteter

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Danhostel Stoholm på Google Maps

  Danhostel Stoholm

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Viborg
  Vinkelvej 36A, 8800 Viborg
  fra 550,00 kr.
  Danhostel Kjellerup
  Hasselvej 15, 8620 Kjellerup
  fra 500,00 kr.
  Danhostel Herning
  Holingknuden 2, 7400 Herning
  fra 530,00 kr.
  Danhostel Nykøbing Mors
  Øroddevej 15, 7900 Morsø
  fra 375,00 kr.