Faciliteter

Gratis wifi
Gratis parkering
Hunde er velkomne
Minigolf
Sportshal

Danhostel Store Heddinge

Forhistoriske fossiler og spor fra Den Kolde Krig

Fortid og nutid sættes i relief, når du vælger et ophold eller et par overnatninger på Danhostel St. Heddinge på Stevns. Her stilles radaren ind på Danmark i dinosaurernes tid, årene under Den Kolde Krig – og det nutidige danske sommerland, der ikke findes meget skønnere.

Hvad gemmer sig der…
Besøg Stevns Klint og få et indblik i, hvorfor den 12 km lange klint er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du finde forhistoriske fossiler i fiskeleret mellem kridten og kalken og lære om tiden, hvor en asteroide ramte Jorden, og dinosaurerne uddøde. Besøg samtidig den smukke Højerup Gamle Kirke fra 1357, som i 1928 mistede sin korbygning til havets lunefulde bølger.

Koldkrigsmuseum Stevnsfort
Ikke langt derfra ligger Koldkrigsmuseum Stevnsfort, som under Den Kolde Krig blev brugt af det danske forsvar til at overvåge Danmark på land, til vands og i luften. Se det hemmelige anlæg under jorden og få fortællingen om, hvordan områdets forsvarsansatte skulle handle, hvis der udbrød krig mellem øst og vest. Slut turen inde i den hyggelige købstad, Store Heddinge, og tag et kik på det byportlignende vandtårn fra 1911. Vandtårnet er opført af kridtsten fra Stevns Klint og danner dermed en fin rød tråd til områdets storslåede natur.

En hyggelig aften i rolige rammer
Når dagens oplevelser skal fordøjes, så glæd dig til en aften på vandrerhjemmet. Her kan du grille dit eget kød på havens grillpladser, spille lidt udendørs bordtennis med børnene eller bare måske hygge med lidt minigolf. Samtidig kan du overveje, om næste dag skal tilbringes på den medbragte cykel, eller om bilen skal bringe dig til en festlig dag i BonBon-Land.

Danhostel Store Heddinge – Forhistoriske fossiler og moderne rammer ved Stevns Klint 


På Stevns, hvor havet arbejder sig ind i landet, ligger Danhostel Store Heddinge i rolige omgivelser centralt i byen.

Herfra har du det perfekte udgangspunkt til de mange seværdigheder på Stevns, hvad enten du er til gravhøje, forhistoriske fossiler - eller til moderne kunsthåndværk og musik.

Ved Stevns Klint kan du besøge Højerup Gamle Kirke, som i 1928 mistede sin korbygning til havet. Ikke langt derfra ligger Koldkrigsmuseum Stevnsfort, hvor det er muligt at fornemme, hvordan det danske forsvar, i det hemmelige anlæg under jorden, kunne overvåge Danmark på land, til vands og i luften.

Fra Danhostel Store Heddinge er der kun 45 minutters kørsel til BonBon-Land, og centrum af København kan nås på ca. 1 time. Altså et godt sted for din overnatning når du skal se hele sjælland.

Danhostel Store Heddinge har 16 værelser, de fleste med eget bad og toilet. Der er en hyggelig have med to grillpladser, minigolf-, petanque- og boldbane samt udendørs bordtennis. Der er fri parkering og mulighed for internetadgang, og kommer du på cykel, er der masser af flotte ruter i området.

Når du overnatter på Danhostel Store Heddinge vil du altid føle dig velkommen.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Ved Munkevænget 1, 4660 Store Heddinge
Telefon
+45 5650 2022
Vært(er)
Fie Mulvad
Email
danhostel@stevns.dk

Åbningstider

01/04 - 01/11(Tid)
01/04 - 01/11(Tid)

Info

Antal senge
63
Antal værelser
16
Antal værelser med bad og/eller toilet
11
Antal værelser uden bad og/eller toilet
5
Bed+Bike

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Store Heddinge på Google Maps

Danhostel Store Heddinge på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Faxe
Østervej 4, 4640 Faxe
fra 200,00 kr.
Danhostel Køge
Vamdrupvej 1, 4600 Køge
fra 225,00 kr.
Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
fra 553,50 kr.
Danhostel Copenhagen Amager
Vejlands Allé 200, 2300 København
fra 200,00 kr.