Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel

  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt 2022. Når de over 140 ryttere skal tilbagelægge mere end 767 kilometer over 5 dage, kommer de forbi en masse af vores skønne Danhostels. 

   

  Etape 1:

  Når rytterne starter ud i det sjællandske, kan du opleve cykelløbet fra blandt andet Danhostel Hillerød og Danhostel Roskilde. Herfra er der ikke langt til selve ruten, hvor cykelstemningen kan opleves. 

  Etape 3:

  Rytterne lægger ud med start på smukke Fyn og fortsætter turen videre mod det jyske. Her er der rig mulighed for at opleve cykelfeberen på blandt andet Danhostel Fredericia, Danhostel Kolding, Danhostel Brande eller Danhostel Herning i målbyen. 

  Etape 4: 

  Med både start og mål i den midtjyske by Skive, er der mulighed for at overnatte hos Danhostel Nykøbing Mors, som ikke er langt fra selve ruten. 

  Etape 5:

  Sidste etape i den danske natur slutter i skønne Vejle, som også var start by for 3. etape i årets Tour de France. Her kan man naturligvis overnatte hos Danhostel Vejle, som allerede har godt styr på hvordan man håndterer cykelfeber. 

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.