Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel

  15. Aug. 2022
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt 2022. Når de over 140 ryttere skal tilbagelægge mere end 767 kilometer over 5 dage, kommer de forbi en masse af vores skønne Danhostels. 

   

  Etape 1:

  Når rytterne starter ud i det sjællandske, kan du opleve cykelløbet fra blandt andet Danhostel Hillerød og Danhostel Roskilde. Herfra er der ikke langt til selve ruten, hvor cykelstemningen kan opleves. 

  Etape 3:

  Rytterne lægger ud med start på smukke Fyn og fortsætter turen videre mod det jyske. Her er der rig mulighed for at opleve cykelfeberen på blandt andet Danhostel Fredericia, Danhostel Kolding, Danhostel Brande eller Danhostel Herning i målbyen. 

  Etape 4: 

  Med både start og mål i den midtjyske by Skive, er der mulighed for at overnatte hos Danhostel Nykøbing Mors, som ikke er langt fra selve ruten. 

  Etape 5:

  Sidste etape i den danske natur slutter i skønne Vejle, som også var start by for 3. etape i årets Tour de France. Her kan man naturligvis overnatte hos Danhostel Vejle, som allerede har godt styr på hvordan man håndterer cykelfeber. 

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er

  Sjove måder at overnatte på
  | Cecilie Karlsson

  Bo på et gammelt sygehus? Et kloster? Arkitekttegnet hostel? Eller et designer hostel? Læs hvilke sjove måder du kan bo på hos os.