Handicapidræt træningsophold for alle

  Danhostel Sport har gode handicapfaciliteter - book jeres næste ophold hos os

  Træning for alle!
  Danhostel Sport består af en række hostels, der tilbyder de allerbedste rammer for aktive sportsudøvere – herunder tilbydes også handicapidræt træningsophold med gode handicapfaciliteter.
  Hos Danhostel er vi drevet af fællesskab og aktivitet. Over hele landet tilbyder Danhostel gode faciliteter for sportsudøvere – blandt andet også indenfor handicapidræt.

  For at komme vores allermest aktive gæster i møde har vi oprettet Danhostel Sport, som er et initiativ rettet specielt mod hold og enkeltpersoner, som søger det helt rigtige sted at udøve deres interesse.
  En vigtig del af den indsats består i at tilbyde sportsudøvere og deres hold en totalløsning, og i den forbindelse har du mulighed for at komme på handicapidræt træningsophold gennem Danhostel. En løsning der inkluderer gode faciliteter, skønne værelser og sund mad lavet af gode og friske råvarer.

  Danhostel tilbyder derfor også gode handicapfaciliteter, så alle har lige muligheder for at træne handicapidræt.

  Handicapidræt i gode rammer – og til en fornuftig pris
  Hos Danhostel går vi højt op i at sikre, at du som gæst på et af vores mange hostels får en god oplevelse. Vi sørger derfor at stille alle nødvendige handicapfaciliteter til rådighed, hvilket gør, at I trygt kan booke jeres næste ophold hos os.

  Foruden gode faciliteter kan vi desuden tilbyde konkurrencedygtige priser på overnatning i forbindelse med jeres kommende handicapidræt træningsophold.

  Handicapidræt træningsophold – kontakt os
  Ønsker I at høre mere om handicap-idræt hos Danhostel, er I naturligvis meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om mulighederne. Husk at vi altid står klar til at strikke et tilbud sammen, som specifikt måtte passe til netop jeres ønsker og behov.
   

  Vi henviser til god adgang her