Priser, klassifikation og ratings

  Priser

  Prisen for at overnatte på et Danhostel fastsættes individuelt af hvert enkelt hostel. Derfor kan der være en stor prisforskel fra sted til sted, i høj- eller lavsæson og for de enkelte værelsestyper. Dog vil det altid være billigere, jo flere du er villig til at bo på værelse med. Du kan finde vejledende priser for hvert enkelt vandrerhjem ved at klikke dig ind på dem på danmarkskortet. Vær opmærksom på, at fra-priser kan være angivet for personer med et Danhostel-rabatkort.

  Har du børn med på under 2 år, bor de gratis i familieværelse med mor og far. Dette bedes du oplyse til overnatningsstedet inden ankomst.

  Ratingsystemet - Gæsteanmeldelser
  Det er vigtigt for Danhostel, at vores gæster hurtigt kan se hvad andre gæster synes om deres ophold på vores vandrerhjem. 
  Derfor er det også kun gæster, som har boet på vores vandrerhjem, der kan bedømme og give ratings. 
  Hvis du som gæst har booket et ophold enten via vores hjemmeside, hos et vandrerhjem, over telefonen eller på mail, vil du modtage en e-mail, der beder dig evaluere dit ophold. 
  Når et vandrerhjem har mere end 3 ratings/bedømmelser, vil resultatet blive vist på det pågældende vandrerhjems profilside på www.danhostel.dk