Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg
  Telefon
  +45 7512 4258
  Vært(er)
  Sally Due Sperling
  Email
  esbjerg@danhostel.dk

  Danhostel Esbjerg

  Den helt perfekte base for din ferie, både den aktive og den afslappede. I gåafstand til skov, strand og bycentrum, samt beliggende midt i byens sportsmæssige centrum. Med Svømmestadion Danmark, Blue Water Arena samt Sport og Eventpark lige rundt om hjørnet, er der rig mulighed for en aktiv ferie, hvad enten man er til skøjteløb, fodbold, paddeltennis, svømning eller noget helt andet.

  Her behøver du ikke at booke lørdag til lørdag, du vælger selv ankomst- og afrejsedag.  Book fx et af vores store lyse comfortværelser med TV, privat badeværelse og selvfølgelig gratis Wi-Fi.  Har man behov for en endnu billigere løsning, har vi flere hyggelige økonomiværelser med bad og toilet på gangen. Værelserne har plads til mellem en og fem personer og skal familiens firbenede med på ferie, har vi også enkelte værelser hvor hunde er tilladt.

  Husets gæster kan tilkøbe vores lækre morgenbuffet, som bl.a. består af hjemmebagt brød, flere slags pålæg, et bredt udvalg af morgenmadsprodukter, samt de altid populære ”bag-selv-vafler”. Er der grupper i huset er det også muligt at tilkøbe aftensmad. Hvis dette ikke er tilfældet, har vi vores dejlige gæstekøkken til fri afbenyttelse for alle husets gæster. 

  Ankommer man udenfor receptionens åbningstid er der mulighed for selv-check in. Vi kan kontaktes telefonisk i forbindelse med check-in på ankomstdagen frem til kl. 22:00. 

  Vi glæder os til at byde dig/jer hjertelig velkommen hos Danhostel Esbjerg

   

  Seværdigheder i nærheden:

  Vognsbølparken

  Esbjergs grønne hjerte. Vognsbølparken er Esbjergs største bypark med aktiviteter for folk i alle aldre. Med de mange stier, broer og søer er det, det perfekte sted for en afslappende gåtur. Legepladsen i Vognsbølparken er et eventyrland, hvor alt kan ske, når fantasien får frit løb. Her er der aktiviteter for både små og store legebørn.  Foruden dette danner området rammen om nogle af byens store begivenheder som fx friluftskoncerter og vestkystløbet.

  Afstand fra vandrehjemmet: 550 m

  Svømmestadion Danmark

  10.000 kvm badesjov og svømmeglæde for vandhunde og andre badedyr, store som små. Med tre rutsjebaner, udspringsvipper og mere end fem forskellige bassiner.

  Afstand fra vandrehjemmet: 300 m

  Mere info: https://www.svdk.dk/ 

  Blue Water Arena og Dokken

  Blue Water Arena og Dokken har gennem tiden været vært for flere store sportsbegivenheder i Esbjerg. Blue Water Arena er hjemmebane for byens fodboldklub EFB, mens Dokken er hjemmebane for håndboldklubberne: Team Esbjerg og Ribe-Esbjerg HH.

  Afstand fra vandrehjemmet: 350 m

  Mere info: https://efb.dk/blue-water-arena/

  Mennesket ved havet

  Rejsende til Esbjerg hilses fra søsiden velkommen af Svend Wiig Hansens 9 meter høje skulptur: Mennesket ved Havet eller ”De fire hvide mænd” som den også kaldes.

  Afstand fra vandrehjemmet: 2,8 km

  Fiskeri- og søfartsmuseet

  Danmarks museum for livet i, med og på havet. Få et hav af fortællinger om livet, der har udfoldet sig på havet og under havets overflade.

  Afstand fra vandrehjemmet: 2,6 km

  Mere info: https://fimus.dk/

  BROEN-shopping

  Vestjyllands største shoppingcenter med 60 butikker lige i hjertet af Esbjerg.

  Afstand fra vandrehjemmet: 3,1 km

  Mere info: https://broenshopping.dk/

  Landgangen

  Landgangen er en sikker og smuk promenade for fodgængere og cyklister i Esbjerg, den forbinder Dokhavnen med centrum af Esbjerg.

  Afstand fra vandrehjemmet: 2,3km

  Fanø

  Fanø er en hyggelig ø ved den jyske vestkyst. Ud over den 15 km sammenhængende sandstrand, så består øen også af et rigt dyreliv og en masse smukke og ikoniske bygninger.

  Afstand fra vandrehjemmet: 5 km

  (heraf 12 minutters sejlads)

  Køb færgebillet her: https://www.fanoelinjen.dk/

   

  Afbestillingsregler

  Åbningstider

  Alle dage
  01/01 - 31/12(08:00-12:00)

  Info

  Antal senge
  192
  Antal værelser
  53
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  20
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  33

  Faciliteter

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Danhostel Esbjerg på Google Maps

   

  Danhostel Esbjerg på Google kort

   

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Ribe
  Sct Peders Gade 16, 6760 Esbjerg
  fra 300,00 kr.
  Danhostel Henne Strand
  Strandvejen 458, 6854 Henne
  fra 395,00 kr.
  Danhostel Rødding
  Søndergyden 15, 6630 Rødding
  fra 250,00 kr.
  Danhostel Vejen Sport
  Petersmindevej 1, 6600 Vejen
  fra 150,00 kr.