Anmeldelser

8,20
8,20 ud af 10
Baseret på 8 anmeldelser
Personalet / Service
8,44 ud af 10
Faciliteter
7,19 ud af 10
Forplejning
7,92 ud af 10
Rengøringsstandard
8,13 ud af 10
Beliggenhed
9,06 ud af 10
Valuta for pengene
8,44 ud af 10

Faciliteter

hunde er velkomne
gratis parkering
wc og bruser/bad på værelset

Danhostel Sandvig

Danhostel Sandvig

Ønsker du at finde billig overnatning i Sandvig på et velbesøgt vandrerhjem med geografisk placering på den nordligste del af Bornholm?

Hos Danhostel har du mulighed for at finde overnatning i Sandvig i skønne omgivelser – og til en favorabel pris uanset hvor lang tid du skal overnatte, og hvor mange personer I ønsker at overnatte.

Bo i hyggelige omgivelser i Sandvig

I Sandvig er du meget tæt på toppen af Bornholm. Byen er nemlig geografisk beliggende på det nordligste punkt af Bornholm. I dette område har du blandt andet mulighed for at aflægge et visit i en af byens hyggelige caféer og restauranter. Her er de fleste beliggende i den gamle del af Sandvig i charmerende ældre bornholmske huse.

Et must for dig som turist i Sandvig er naturligvis også at besøge Hammerknuden. Med en vandretur omkring Hammerknuden vil du kunne gå mellem de mange rundskurede klipper og mærke vinden, der suser fra havet.

Alt i alt kan du være stensikker på, at du med en overnatning i Sandvig har rig mulighed for at opleve masser af sjæl og charme, som Bornholm naturligvis er kendt for.

Overnatning i Sandvig til ethvert behov

Såfremt du lader valget falde på Danhostel i forbindelse med, at du skal finde overnatning i Sandvig, har du mulighed for at bo i hyggelige omgivelser på et godt og velbesøgt vandrerhjem. Hos Danhostel Sandvig finder du værelser til ethvert behov. På vandrerhjemmet er der både familieværelser samt dobbeltværelser med eget bad og toilet.

På Danhostel Sandvig har du med andre ord mulighed for at overnatte i hyggelige omgivelser – og til en formidabel pris.

Danhostel Sandvig: Bornholms nordligste by, tæt på Hammershus, Hammerknuden og Moseløkkens stenbrudsmuseum.

Sandvig er en meget hyggelig by, med mange hoteller, pensionater, restauranter, cafeer mm.

Om sommeren er her mange turister som nyder den skønne natur, sandstranden og vores charmerende by med bindingsværkshuse. At sidde nede på strandpromenaden og se havet og nyde solnedgangen over Hammerknuden er en helt speciel oplevelse. Den hyggelige havn er også en besøg værd og går man lidt længere, finder man et nedlagt røgeri, hvor man kan købe øens bedste hjemmelavede is.

Dejlig have og morgenbuffet’

Danhostel Sandvig er et familiedrevet vandrehjem, som vi har ejet i 25 år.

Alle værelser på Danhostel Sandvig har eget bad og toilet.  Vi har en hyggelig gårdhave med en overdækket terrasse, hvor der er mulighed for at grille. I gårdhave findes bordfodboldspil, bordtennisbord  samt en klatrevæg for børn og barnlige sjæle. Om morgenen er der en stor dejlig morgenbuffet med flere forskellige slags nybagt brød, diverse pålæg, oste, marmelader mm. 

Friluftsliv på Nordbornholm

For aktive turister findes der mange tilbud på Nordbornholm. Danmarks længste tovbane som er 293 m og starter i ca. 50 m højde og opnår en tophastighed på 70 km ligger ved Opalsøen I gåafstand fra Sandvig. Der er store muligheder for at sejle kajak, rapelle, cykle og vandre på og omkring Hammerknuden. Havet omkring Bornholm er forholdsvis rigt på fisk, såsom torsk, ørred og laks, så er man bidt af lystfiskeri, er det absolut et godt sted at tage hen.

Gourmet

På Bornholm finds mange gourmetrestauranter, men er man til det lidt mere afslappede findes der også mange gode restauranter I et fornuftigt prisleje. For de fiskespisende findes der også flere af røgerierne som serverer fiskebuffeter.

Bornholm

Da Bornholm ikke er så store er det nemt at komme ud på hele øen. Der finds mange ting at opleve, såsom rundkirker, Brændegårdshaven, Sommerfuglepark, Teknisk museum og Rovfugleshow. Derudover findes glaspusterier, karamelkogeri, bolsjekogeri, hjemmelavet chokolade, keramikværksteder og meget, meget mere.

Her på øen har vi også 4 18-hulssgolfbaner, som alle er meget forskellige.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Langebjergvej 12, 3770 Allinge
Telefon
+45 5648 0980
Vært(er)
Bettina og Per Sjøstrøm
Email
info@verona.dk

Åbningstider

01/03
-
01/10
(
Tid
)
01/03
-
10/10
(
Tid
)

Info

Antal senge
98
Antal værelser
27
Antal værelser med bad og/eller toilet
27
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0

55.2875, 14.77873

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden
Danhostel Copenhagen Amager
Vejlands Allé 200, 2300 København
fra 200,00 kr.
Danhostel Copenhagen City
H.C. Andersens Boulevard 50, 1553 København
fra 205,00 kr.
Danhostel Copenhagen Bellahøj
Herbergvejen 8, 2700 København
fra 200,00 kr.
Danhostel Store Heddinge
Ved Munkevænget 1, 4660 Stevns
fra 275,00 kr.